Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3235 > Eveniment Nr. 3235 de sambata, 14 martie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Investiții amînate


Primăria a renunțat pentru moment la construirea unui sediu pentru Poliția Comunitară

articol de: I.G

Criza economică amî­nă investițiile programate de reprezentanții Primăriei municipiului Buzău. În lipsă de bani, Primăria s-a văzut nevoită să amîne o parte dintre lucrările programate pentru acest an, iar cei mai afectați vor fi polițiștii comunitari.
În primul rînd, șefii din Palatul Comunal au decis ca demararea lucrărilor pentru ridicarea unui nou sediu modern al Poliției Comunitare să mai aștepte. Municipalitatea avea în plan construirea unui sediu modern, cu poligon de antrenament. O altă investiție de anvergură, reabilitarea străzii Cuza Vodă, este și ea afectată. Reprezentanții Primăriei au decis ca în condițiile unui buget de austeritate să înceapă totuși lucrările, urmînd ca investiția să fie finalizată anul viitor.  Cel mai probabil, în acest an se va realiza doar pavarea străzii cu dale urbane. O veste bună este faptul că în acest an nu se întrevăd disponibilizări în instituțiile ­subordonate Primăriei.

 

COMENTARII

yo:
care politie?
Daca guvernul lui BOMBONEL,in sept.2004,i-a debitat mintea si a reorganizat corpul gardienilor in politie(auzi politie)comunitara consider ca a fost o greseala fatala.Aceasta structura a primit atributii pe care le are si politia de proximitate dar necesita si foarte multe cheltuieli(mai ales din fonduri locale).Foarte multi indivizi s-au aciuiat aici,nu au deprinderile necesare,facuti la apelul de seara(sa nu zic al bocancilor)si acum primesc 10% spor conditii vatamatoare si 15% spor port arma.Intr-un fel bine ca a venit aceasta criza si poate se desfiinteza aceasta structura amorfa.In cadrul politiei locale care se infiinteza sper sa fie cooptati persoane cu inclinatii si aptitudini de adevarat politisti.Un rol important il are in acest sens dl Primar Boscodeala dar numai daca doreste sa se implice cu adevarat.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU