Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3227 > Eveniment Nr. 3227 de joi, 5 martie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Se clatină garajele din Rîmnic


Vor fi prelungite contractele deținătorilor de garaje, iar garajele montate ilegal vor fi desființate

Conform unui nou proiect de ho­tă­rîre inițiat de primarul Rîmnicului, con­tractele deținătorilor de garaje din Rîm­nicu Sărat vor fi prelungite.

articol de: (M.L.S.)

Garajele montate ilegal vor fi desființate
Consilierii locali au votat la sfîrșitul săptămînii trecute un proiect privind prelungirea contractelor de închiriere pentru terenurile pe care sînt amplasate construcții provizorii și pentru spațiile cu altă destinație decît cea de locuință ce fac parte din domeniul public al Consiliului Local Municipal Rîmnicu Sărat. Proiectul de hotărîre votat a vizat deținătorii de garaje ale căror contracte au fost valabile pînă la sfîrșitul anului 2008. În urma votului consilierilor locali și propunerilor venite în ultima ședință de lucru a Consiliului Local Municipal, au fost prelungite pentru o perioadă de șase luni, respectiv pînă la 30 iunie 2009, dată la care vor fi din nou prelungite.

Vor fi  desființate
Salariații Primăriei Rîmnicu Sărat au făcut recent o inventariere a garajelor montate pe domeniul public din care a rezultat că există garaje montate ilegal în mai multe cartiere din municipiu, garaje ce urmează a fi desființate. "Garajele care sînt amplasate ilegal și fără autorizație vor fi desființate. Sînt și astfel de cazuri. Am făcut o inventariere și cele care sînt ilegale le vom desființa, iar cele care sînt montate legal le vom prelungi pînă în iunie. Sînt cîteva în Zona Pod, Piața Halelor și în celelalte zone, dar mai puține", a declarat primarul municipiului Rîmnicu Să­rat, preotul Viorel Holban. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU