Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3222 > Eveniment Nr. 3222 de vineri, 27 februarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Taximetriști "pirat"


Poliția face controale pentru a descoperi șoferii care fac transporturi neautorizate de persoane

Poliția municipiului Buzău a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților de transport persoane, desfășurată în alte condiții decît cele legale. Au fost angrenați polițiști din sistemul de siguranță publică, polițiști de proximitate, efective de la Poliția Comunală Vadu-Pașii și Postul de Poliție Țintești, precum și studenți de la Academia de Poliție "Al. I. Cuza" București, aflați în stagiu de practică la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău. Echipajele de poliție, au controlat peste 40 de autovehicule, iar cu ocazia opririlor în trafic, au legitimat atît șoferii, cît și pasagerii din mașinile pe care aceștia le conduceau. Au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, amendă primind și un bărbat din satul Maxenu, care executa activități de taximetrie pe DC 176C, deși nu era autorizat în acest sens. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 12.100 lei.
(L.M.)


Planuri ale administrației locale
Setul de măsuri propuse de Primărie continuă
Șefii din Primărie pregătesc pentru înce­pu­tul acestei primăveri un set de măsuri atît pentru înfrumusețarea munici­piului, cît și pentru realizarea unor obiective propuse pentru anul în curs. Șirul proiectelor începe cu amenajarea pieței din Dorobanți și Micro 5, pentru care s-au înscris la licitație 9 firme din Buzău și București. De asemenea, o atenție deosebită din partea responsabililor din Primărie va primi, amenajarea tuturor locurilor de joacă din oraș, inclusiv din parcul Crîng. Pentru finalizarea acestui proiect, Primăria va aloca aproximativ 3 miliarde de lei. La fel, odată cu demararea curățeniei de primăvară, la începutul săptămînii se va trece și la amenajarea zo­ne­lor verzi din urbe, inclusiv parcurile și scuarurile.
(I.G.)

Bilete mai ieftine pentru doamne
De 1 martie, Teatrul "George Ciprian" oferă spectatoarelor sale, drept mărțișor, bilete cu preț foarte mic la spectacolul "Blocați în dormitor", de John Tobias, în regia lui Dan Tudor, cu Luminița Erga, Valentin Teodosiu, Emil Hossu și Dan Tudor. Prin urmare, prețul biletelor pentru doamne și domnișoare este de cinci lei, iar pentru domni șapte lei. Nu ratați o comedie spumoasă despre ceea ce se poate întîmpla în dormitor și care se joacă, la București și în țară, cu casa închisă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU