Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3207 > Eveniment Nr. 3207 de marti, 10 februarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Teatru pentru copiii din Boldu și Rîmnicelu


La Rîmnic au fost vîndute toate biletele

Pe scena Casei de Cultură din Rîmnicu Sărat vor urca joi la ora 11.00 actori  cunoscuți de la teatrele Țăndărică și Ion Creangă din București. Trupa de actori se numește ,,Spiridușii poveștilor" și va interpreta un colaj de povești nemuritoare pentru copiii cu vîrste cuprinse între 4 și 10 ani. Copiii vor fi chemați pe scenă să interpreteze, la rîndul lor, anumite roluri. Pentru că biletele au fost vîndute și cererea a fost destul de mare, piesa de teatru a fost programată pentru a doua oară, în aceeași zi, la ora 12.30 și pentru copiii din satele și comunele limitrofe care și-au manifestat dorința de a o viziona. "Ca să putem aduce și din mediu rural copii am reprogramat-o. Am vorbit cu directorii să discute la primării și să-i ajute cu transport", a declarat președintele clubului organizator, Radu Fefceac.  
(M.L.S.)


Un nou recensămînt al populației
Ultimul s-a derulat în anul 2002
Populația se va confrunta cu un nou Recensămînt al Populației și al Locuințelor, în scopul cunoașterii cît mai exacte a numărului și distribuției teritoriale a populației, a structu­rilor socio-culturale și economice, precum și a fondului locativ și a condițiilor de locuit. La recensămînt, programat pentru 2001, vor fi înregistrați cetățenii cu domiciliul în țară și persoanele de altă cetățenie sau fără cetățenie, cu domiciliul ori ­reșe­dința în România. Vor fi, de asemenea, înre­gistrate clădirile de locuit, indiferent de forma de proprietate. Cetățenii respondenți vor fi obli­ga­ți să fur­ni­ze­ze, pe proprie răspundere, informații corecte și complete. Ultimul recensămînt a fost efectuat în martie 2002.  
(R.B.)


Recidivist băgat la zdup
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Buzău au găsit într-o locuință din cartierul Simila un bărbat în vîrstă de 32 de ani, din Slobozia, județul Ialomița, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani și 8 luni închisoare. El fusese condamnat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Avînd în vedere că urmăritul este recidivist cu 6 condamnări la activ, pentru preîntîmpinarea oricăror evenimente nedorite, polițiștii de investigații criminale s-au deplasat la locuința buzoianului însoțiți de o grupă a Detașamentului de Poliție pentru Intervenție Rapidă. Ialomițeanul a fost luat din locuința unde se ascundea și a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU