Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3191 > Eveniment Nr. 3191 de joi, 22 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Reabilitări de școli și Grădinițe, finalizate


La Valea Salciei există proiecte în așteptare

articol de: (I.G.)

Comuna Valea Salciei are cu ce se mîndri și anume cu mai multe unități deînvățămînt reabilitate în întregime. Cu toate că sumele primite pe baza proiectelor de
finanțare nu au fost tocmai suficiente, cele 300 de mii de lei au fost cheltuite corespunzător. Astfel, administrația locală a supravegheat reabilitarea școlii și grădiniței din comună. Pentru a fi totul bine făcut, responsabili din cadrul primăriei precizează că și drumurile de acces spre unitățile de învățămînt reabilitate vor fi modernizate prin asfaltare, iar cele sătești vor primi balast.
(I.G.)


La Gălbinași se vrea stație de apă
Din fonduri europene
Stația de apă din comuna Gălbinași așteaptă aprobarea Gărzii de Mediu din Galați și din Buzău pentru realizare. De asemenea, proiectul ar trebui să curprindă și realizarea unei rețele de canalizare și unei stații de epurare. Dacă va fi aprobat, stația de epurare va fi construită pe un amplasament din satul Tăbărăști. Banii pentru acest proiect vin din fonduri europene nerambursabile în valoare de 2,5 milioane de euro.Tot în acest proiect se include și o asfaltare pe o distanță de 3 kilometri. De asemenea, în satul Tăbărăști este în desfășurare un proiect de canalizare ce se va finaliza la sfîrșitul lunii iunie. O parte din fondurile europene vor ajunge și pentru satul Bentu pentru o rețea de canalizare și o stație de tratare a apei potabile ce va fi dotată cu toate echipamentele necesare. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU