Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3137 > Eveniment Nr. 3137 de miercuri, 12 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Reabilitarea infrastructurii din Calvini


Finanțare din bugetul local

articol de: (I.G.)

Primăria comunei Calvini va organiza o serie de lucrări de reabilitare a infrastructurii din locațiile care au suferit de pe urma viiturilor de săptămîna trecută.
Vor fi consolidate punctele de susținere a unor căi de trecere către localitățile Frăsinet și Olari și se vor monta gabioane în zonele pilonilor afectați.  Prin măsurile luate, reprezentanții primăriei Calvini doresc refa­ce­rea accesului pietonal către satele mai sus menționate în cel mai scurt timp posibil.
(I.G.)

La Vintilă Vodă se amenajează șoselele

Finanțare internă și județeană
Conform studiului de fezabilitate și a memoriului tehnic depus la instituțiile publice județene, autoritățile din comuna Vintilă Vodă au demarat lucrările pentru modernizarea drumului județean DJ 203 ce face legătura între Vintilă - Vodă și Plaiul Nucului. Proiectul a prevăzut refacerea capacității portante a complexului rutier, amenajarea acostamentelor de drum, asigurarea scurgerii apelor pluviale, lucrări de podețe, lucrări de protecția mediului și consolidare de drum. Valoarea proiectului este de aproape 105 miliarde de lei vechi, bani care vor veni din bugetul județean și local. Realizarea proiectului la standardele impuse de U.E. va fi atent monitorizată pe toată perioada lui de o echipă de consultanți și specialiști ai instituției județene menționate. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU