Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3097 > Eveniment Nr. 3097 de vineri, 26 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Politist luat la misto

articol de: Laurențiu MARINOV
Politist luat la misto
 

Încercarea unui agent de la Poliția Rutieră de a-l sancționa pe un tînăr care a încălcat re­gu­lile de circulație a avut un final tragicomic pentru ambii protagoniști ai întîmplării. Polițistul a ajuns la spital, iar tînărul șofer s-a ales cu o sumedenie de acuzații grave pentru care va trebui să răspundă în justiție și pentru care s-ar putea să fie trimis la închisoare. Toate acestea sînt consecințele unui incident cu scene desprinse dintr-un film prost de animație. Agentul de la Poliția Rutieră se afla în misiune pe strada Horticolei într-o mașină dotată cu instalație video. Pe monitor polițistul a văzut un autoturism înmariculat în București care depășise într-o zonă interzisă și circula cu viteză peste limita admisă. Ambele abateri au fost constatate în ultimul moment, iar agentul nu a mai avut timp să îi facă semn șoferului să oprească așa că a pornit în urmărirea lui. L-a tras pe dreapta la cîteva sute de metri distanță, iar bărbatul părea destul de cooperant. I-au fost aduse la cunoștință abaterile și i-au fost solicitate documentele. Șoferul a spus că nu are actele la el. Polițistul a vrut să împuște doi iepuri dintr-un foc și, pentru că mai avea o mașină trasă pe dreapta în locul de unde pornise în urmărire, i-a cerut tînărului să îl însoțească pînă la celălalt șofer care îl aștepta. Contravenientul a fost de acord și a simulat că se întoarce, dar brusc a virat la dreapta pe strada Luminii, apoi pe strada Călmățuiului.

A scăpat de portieră nu și de roată

Incidentul a devenit dureros la propriu pentru polițist la finalul celei de-a doua urmăriri. Cînd a ajuns la mașina urmărită tînărul a devenit agresiv. Înfuriat la culme, el a tras de portieră gata să îl lovescă pe polițist și a demarat în trombă. Luat încă odată prin surprindere, polițistul nu a mai apucat să se ferească din calea mașinii, iar roata din stînga spate i-a trecut peste picior.

Răni pentru unul, acuzații pentru celălalt

Întîmplarea desprinsă parcă din filmele de desene animate va fi studiată în detaliu de procurorii de la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Buzău unde va ajunge dosarul întocmit pentru infracțiunile de ultraj, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. În timp ce tînărul fără frică de Poliție va da explicații la Parchet, victima sa își va îngriji rănile cu care s-a ales, diagnosticat fiind de medici cu "traumatism gleznă picior stîng".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU