Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3092 > Eveniment Nr. 3092 de sambata, 20 septembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Spital de lux pe strada crizantemelor

articol de: Corina Răchițeanu
Spital de lux pe strada crizantemelor
 

Vești bune pentru bolnavii care nu vor să mai apeleze la unitățule spitalicești de stat din județ. Ei au acum la dispoziție un nou spital privat, "Sfîntul Sava", care le oferă condiții de spitalizare cu mult mai ridicate față de alte unități medicale. Investiția totală se ridică la peste o sută de miliarde de lei vechi, toate cheltuielile fiind suportate de Adrian Alexandru, un om de afaceri care a vrut să dea o mînă de ajutor celor aflați în suferință. Vestea bună este că asigurații pot beneficia de consultații și tratament în mod gratuit. Asta pentru că unitatea medicală a încheiat un contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, iar cheltuielile vor fi decontate.

Investigații amănunțite și aparatură performantă
Noul spital privat dispune de aparatură medicală de ultimă oră, vitală pentru depistarea unor afecțiuni grave. Spitalul este dotat inclusiv cu un tomograf, fapt care ar putea ușura situașia Spitalului Județean, unde aparatul respectiv este defect. Totodată, cabinetele din noul spital sînt dotate cu ecografe, electrocardiograf și alte aparate performante, pentru explorări paraclinice, de tip PFV, osteodensimetrie, audiometrie, biometrie. Spitalul dispune de 35 de paturi pentru bolnavii care au nevoie de internare. Totodată, au fost deja angajați zece medici cu contracte part-time, cadre medicale de renume care activează și în Spitalul Județean. Unitatea medicală oferă îngrijiri medicale și persoanelor neasigurate, dar nu în mod gratuit, ca în cazul asiguraților. Fiecare persoană care nu contribuie la fondul asigurărilor de sănătate trebuie să plătească circa trei sute de lei pentru fiecare zi de spitalizare. Asta în condițiile în care spitalul oferă servicii medicale ireproșabile, iar condițiile de spitalizare sînt mai mult decît decente: fiecare salon este dotat cu un grup sanitar propriu, frigider, televizor și calculator cu acces la Internet. Spitalul se va deschide oficial la 1 octombrie, cînd cei care au probleme medicale sînt așteptați pentru consultații și tratament.

 

COMENTARII

MANEA VIOREL:
Incercati sa salvati spitalul Sf. Sava si pe patronul lui de medicii corupti din sistemul sanitar de stat
Datorita medicilor din acest spital,care nu se pot debarasa de obiceiurile din spitalele de stat,intentiile bune ale d-lui Alexandru au fost transformate in cosmaruri pentru pacientii fara bani, averi sau cunostinte sus puse, exact ca in spitalul judetean Buzau unde medici ca seful sectiei neurologie PITICAS obliga rudele pacientilor, sub diferite amenintari, sa-i ia acasa, chiar daca orice neavizat vede ca intentia este clara ca acei pacienti sa moara cat mai repede si rudele sa fie traumatizate pentru ca nu au putut sa le acorde minima asistenta medicala, o perfuzie, platita tot de ele, sau un tub de alimentare.Consider ca d-ul, Alexandru, patronul spitalului Sf. Sava trebuie ajutat de toti factorii de raspundere din Buzau pentru ca intentiile sale bune sa duca la alinarea suferintelor celor care sunt alungati din spitalul judetean pentru ca nu mai au sanse de viata si nu au bani sau averi pentru a putea sa se trateze in strainatate.Deasemeni consider ca autoritatile in drept sa se implice pentru indepartarea din sistemul de sanatate a medicilor care la orice intrebare si rugaminte nu stiu decat sa spuna ca nu este problema lor ce fac rudele cu cei care necesita o minima asistenta medicala ,pe care nu pot sa o aiba acasa,pana in ultima clipa.Oare acesti medici nu se gandesc decat la spagi si nu la faptul ca unii pacienti iau platit pe ei timp de zeci de ani fara sa primeasca nimic inapoi.As dori ca toti cei care au fost tratati cu spatele de catre doctori ca PITICAS sau MANASCURTA care ne-a spus "eu plec in concediu si nu este problema mea ce faceti voi" cu o persoana care nu se putea misca sau hrani "asa ca eu am externat-o si sa veniti sa o luati, daca nu o ducem la morga" (ca si cum trebuia golit spitalul pentru ca pleca ea in concediu), sa aiba taria de a spune ce li se intampla cu astfel de medici, pentru a pute face odata curatenie in sistemul sanitar, altfel toti vor trece prin cosmarul prin care am trecut eu timp de aproape doua luni cu o matusa fara averea pe care o banuiau medicii atunci cand o tratau cu dispret in spitalele Buzau. Pentru detalii cu prima ocazie, cand trec prin Buzau, va pot vizita la redactie.S-ar putea ca patronul de la spitalul Sf Sava sa fie depasit de situatie de aceea cred ca ar fi bine sa-l ajutati pentru indepartarea unor astfel de medici macar din sistemul privat, faceti-le reclama meritata si pentru cabinetele lor particulare unde nu se face altceva decat se aranjeaza pensi pe caz de boala si se primesc spagile cerute prin spitale.Cercetati, inclusiv prin comunele judetului si o sa ramaneti uimiti ce lucruri bune face dr. Manascurta care plateste persoane pentru a i se face reclama prin oras ca este cel mai bun medic neurolog.
anca georgescu:
despre doctorii din buzau
asa este dr. manascurta atunci cand nu i se dau bani pleaca in concediu sau la cine stie ce conferinte si nu vrea sa mai fie deranjata pentru ca ea nu are timp de oamenii suferinzi. eu nu intreb decat atat de ce sunt primiti in sistemul sanitar astfel de doctori care iti spun ca pe ei nu ii intereseaza ca tu ai platit asigurarile, adica pe ei, timp de 4o de ani.domnilor guvernanti aduceti doctori din india, china, filipine, thailanda cum s-a procedat sin in alte tari si nu va mai rugati de medicii romani sa-si faca treaba asa cum le cere juramantul.
paraschiv ion:
dr. MANASCURTA
ESTE FOARTE ADEVARAT CE SE SPUNE, IN TOT BUZAUL, DESPRE DOCTORITA MANASCURTA DAR CEI CARE LUCRAM IN TRANSPORTURI SINTEM OBLIGATI SA MERGEM LA EA PENTRU CA LUCREAZA LA POLICLINICA CFR.
gina trepcea:
dr. manascurta policlinica CFR Bz.
este foarte adevarat ca aceasta doctorita se comporta frumos cu pacientii doar pana in momentul in care observa ca nu se lipeste de nici o SPAGA, apoi te trimite chiar si pe luna daca mai indraznesti sa o deranjezi.

Stie cineva ce averi a strans aceasta doctorita in Rep. Moldova ca doar acolo a depus juramantul ca o sa aiba grija de sanatatea oamenilor si in Romania nu se ia in considerare acel juramant, oricum Domnul o sa aiba grija si de ea, poate cat mai repede pentru ca se bucura chiar si la banii celor care sunt pe patul de moarte.
dr ionascu ynna:
spaga
asistentele acestui spital au buzunarele doldora la iesirea din serviciu. d-le alexandru cu regret va spun ca nu veti mai rezista mult din pacate. v-as da si nume dar stiti cum e: un rau al faci usor
luminita:
spune adevarul d-na dr. ionascu
minciuna, minciuna de 3 ori minciuna !spune numele asistentelor care primesc spaga
gheorghe:
postati mesaje adevarate
Spitalul Sf. Sava lucreaza cu profesionisti(MEDICI, ASISTENTE, INFIRMIERE).Pacientii nostri sunt multumiti de ingrijirile acordate, o dovada este faptul ca revin pentru o noua internare.Pacientii ingrijiti in acest spital sunt pacienti cu boli cronice, sunt varstnici care gasesc la noi intelegere si sprijin.
Giulia21:
buna
as dori si eu nr de telefon al dr. Neagu Mihai(spital sf sava) este o urgenta.. daca stie cineva nr reply me
felicia:
despre escroaca de la cfr buzau neurologie manscurta
escroaca in toata regula a uitat de juramantul medicilor si jupoaie bolnavii de bani sa-i fie rusine si naibe parte de nici un bani.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
12.000 de oameni la cel mai mare eveniment după 1989 la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Eveniment

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU