Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2971 > Eveniment Nr. 2971 de sambata, 26 aprilie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

300 de milioane datora sinucigasul colegilor jandarmi

articol de: F.Z.

Variantele vehiculate în ultima vreme privind mobilul tragediei care a avut loc în blocul din cartierul Dorobanți sînt nenumărate. Cele mai importante,  peste care există suspiciuni neîntărite însă de nici o confirmare oficială, sînt cele care țin de dublul asasinat urmat de o sinucidere, un adulter, varianta unei crime sau frica de cămătari. Deși pînă în prezent autoritățile nu au ieșit cu nimic concret la iveală, tot mai multe zvonuri susțin varianta tensiunilor apărute în ultima vreme între soții Stoian care, în cele din urmă, au degenerat. Conform unor surse neoficiale, Marian Stoian avea datorie către colegii de serviciu de peste 300 de milioane de lei vechi, plus datorii către bănci.

Era agitat și disperat
Ultimele zile din viața sergentului major din cadrul Jandarmeriei Buzău, Stoian Marian, în vîrstă de doar 32 de ani, găsit mort alături de copil și de soție, se pare că au fost de coșmar. Acest lucru este confirmat de către un apropiat, care susține că în urmă cu trei zile înainte de incident i-a împrumutat 30 de milioane de lei vechi pentru a-și achita o parte din datorii. De asemenea, agitația și disperarea pe care o afișa în demersul de a găsi noi surse din care să poată împrumuta bani pentru achitarea datoriilor era ieșită din comun. Și în cazul acesta variantele legate de datorii sînt numeroase. Cunoscuții vorbesc despre faptul că jandarnul avea de achitat sume de bani către cămătari, dată fiind pasiunea pentru jocurile de noroc sau că împrumuturile făcute la bănci și la colegi îi puneau mare presiune pe liniștea interioară. Ciprian Ene, căpitan în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi, recunoaște faptul că Stoian Marian avea datorii către colegii săi, dar nu au existat cazuri în care să nu returneze banii. Mai mult, băncile la care jandarmul era îndatorat nu au sesizat niciodată superiorii despre faptul că acesta nu își plătește ratele.

Motiv sub semnul întrebării
Dacă Marian Stoian și-a pus capăt zilelor odată cu propria soție și propriul copil din cauza unor datorii sau unor certuri survenite din această pricină încă nu se știe. De asemenea, anchetatorii sînt deschiși către orice variantă a mobilului și fac cercetări, martor fiind faptul că nici pînă în prezent nu există o declarație oficială menită să facă lumină în cazul de față. Clar este faptul că jandarmul a fost considerat atît de apropiați, de vecini, cît și  de colegi un om echilibrat. Dacă problemele familiale, datoriile sau viciile au cîntărit atît de mult, rămîne un mister.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU