Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2886 > Eveniment Nr. 2886 de vineri, 18 ianuarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
O șansă uriașă pentru PSD

de RADU TUDOR
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Inghesuială la recuperarea taxei de primă înmatriculare

articol de: Laurenţiu MARINOV
Inghesuială la recuperarea taxei de primă înmatriculare
 
ACR Buzău sare în ajutorul plătitorilor taxei de prima înmatriculare şi le promite sprijinul în demersul de a recupera o parte din banii plătiţi pentru înscrierea în circulaţie a maşinilor provenite din străinătate. Posibilii beneficiari ai deducerilor, plini de optimism, s-au şi înfiinţat la uşa ACR, pentru a fi sfătuiţi cum să procedeze pentru a obţine restituirea sumelor achitate anul trecut pentru taxa de primă înmatriculare.  

Negocieri europene
Proprietarii de autovehicule, care au resimţit anul trecut efectele taxei de primă înmatriculare, au prins curaj după ce în ultimele zile problema lor a devenit principala temă de dezbateri şi negocieri la nivel de instituţii europene. Speranţele celor care şi-au achiziţionat anul trecut autoturisme rulate în ţări ale UE se leagă de ideea tot mai vehiculată că ar putea să primească înapoi o parte din banii pe care i-au plătit pentru înmatricularea acestora în România. În demersurile lor, cei aflaţi într-o astfel de situaţie şi-au găsit de curînd un aliat care, cred ei, i-ar putea ajuta.

Un ajutor neaşteptat
ACR s-a solidarizat cu plătitorii de pînă acum ai controversatei taxe de primă înmatriculare şi le oferă  acestora consultanţă pentru a putea să recupereze din "pagubă". Printr-un comunicat de presă, ACR face cunoscut faptul că oferă, prin consultanţi juridici, consultanţă şi asistenţă şoferilor "păgubiţi de stat". Reprezentanţii Automobil Clubului Român au protestat încă de la începutul anului trecut împotriva aplicării taxei de primă înmatriculare în forma în care funcţionează în prezent.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU