Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2860 > Eveniment Nr. 2860 de luni, 10 decembrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Discursul despre fidelitate ŗi exercižiul trćdćrii

de BOGDAN OLTEANU
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

Administratorul Georgel acordă terenuri de la primărie

articol de: Doru GHEORGHIADE
Administratorul Asociaţiei de Proprietari "Industria Sīrmei", Georgel Vasile, a ajuns la performanţa de a īnchiria terenurile municipalităţii īn numele asociaţiei pe care o administrează. Īn mod evident, e o ilegalitate, dar asta nu contează prea mult īn Buzăul de astăzi. Pentru ca totul să aibă aspect legal, s-a īncheiat şi parafat contractul Nr. 2/1 XI 1999, prin care asociaţia pune la dispoziţie unui investitor 17 metri pătraţi de teren.

S-a negociat chiria
Ce-i drept, asociaţia de proprietari din Aleea Industriilor nr.1 nu ia pielea de pe bietul investitor. Pe cei 17 metri pătraţi, S.R.L.-ul plăteşte 0,5 dolari americani pe lună. Curat chilipir.

Acorduri şi adeverinţe
Dacă nu ar fi de plīns, afacerea ar stīrni, oricum, hohote de rīs. De pildă, administratorul Georgel Vasile s-a arătat de acord, īn numele Asociaţiei, ca investitorul să poată amplasa un chioşc metalic pe cei 17 metri pătraţi īnchiriaţi. Adică, mai simplu, domnul Georgel e de acord ca S.R.L.-ul să monteze un chioşc pe terenul Primăriei şi să perceapă şi 0,5 USD pe lună īn contul Administraţiei. Īn aceste condiţii, e de văzut cīte astfel de īnchirieri s-au perfectat la nivelul oraşului şi ce se poate face ca terenurile comunităţii să nu mai fie acordate de cine vrea, cui vrea.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU