Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2812 > Eveniment Nr. 2812 de luni, 15 octombrie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 12

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Eveniment

650 de pachete cu mīncare pentru săraci

articol de: Iulian GAVRILUŢĂ
Biserica Sf. Cuvioasă Parascheva din cartierul "N.Titulescu" s-a dovedit, ieri, neīncăpătoare pentru sutele de credincioşi ce-au participat la hramul bisericii. Slujba īn cinstea hramului bisericii s-a desfăşurat īn paralel cu acţiunea socială a fundaţiei de pe līngă biserică, care a īmpărţit peste 650 de pachete cu mīncare la săraci.

Aglomeraţie mare
Sărbătoare importantă pentru credincioşii parohiei Sf. Cuv. Parascheva. Biserica din cartierul "N. Titulescu" a fost luată cu asalt īncă de la primele ore atīt de credincioşii din parohie, dar şi de alţi creştini veniţi din tot judeţul. Pe līngă obişnuiţii bisericii, sosiţi pentru a se "hrăni" din roadele slujbei şi al cuvīntului de īnvăţătură al pre­otului paroh Gheorghe Sava, au participat şi mulţi dintre cetăţenii săraci veniţi din toate colţurile munici­piului, ştiind că de hram se dau pachete cu mīncare. Pr.Prof.Dr. Gheorghe Sava, parohul bisericii, explică acţiunea de īmpărţire a ajutoarelor ca o punere īn faptă a īnsuşirilor Sf.Cuv. Pa­ras­cheva: "De fiecare dată spunem că toţi care cinstesc un sfīnt trebuie să urmeze, pe cīt se poate,
exemplele din viaţa acestuia. Sf.Cuv. Parascheva a fost smerită şi a ajutat oamenii săraci. La fel şi noi, īncercăm să ajutăm credincioşii săraci ai parohiei prin aceste daruri. Am īmpărţit azi cīteva pachete, urmīnd ca īn viitorul apropiat, prin fundaţia noastră să ajutăm şi persoanele care nu se pot deplasa de la domiciliu, cu asistenţă medicală şi socială".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU