Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4981 > Educational Nr. 4981 de marti, 23 iunie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational  

Excursie de suflet pentru avocații buzoieni

Grupul a vizitat Mănăstirea Parepa și Așezămîntul pentru vîrstnici de la Năeni


40 de avocați buzo­ieni dar și reprezentanți ai corpului magistraților și grefierilor au efectuat sîmbătă un pelerinaj la Mănăstirea Parepa.

 Aici avocații au participat la o slujbă religioasă și au admirat frumusețea locului. Excursia a continuat cu o vizită la Așezămîntul de persoane vîrstnice de la Năeni. Aici au fost întîmpinați de preotul Mihail Milea care i-a invitat pe avocații buzoieni la des­chiderea Satului dacic de la Năieni, programată pe 18 iulie.

[...]

 

Evaluare la limba străină

Ultima probă orală la Bacalaureat

Săptămîna viitoare vor fi susținute probele scrise


Bacalaureatul continuă săptămîna aceasta cu proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională. Așadar, în perioada 22 - 26 iunie 2015 un număr 2997 de tineri vor fi evaluați la o limbă străină.    
Aceasta este ultima probă orală a examenului de maturitate săptămîna viitoare vor fi date probele scrise. Luni, 29 iunile este programată testarea la Limba română la care s-au înscris 3.197 liceeni. Marți, pe 30 iunie este programată proba la limba și litera [...]


 

La finalul primei probe a Evaluării Naționale,

Basmul, o surpriză plăcută

La ieșirea din sala de curs, elevii s-au arătat optimiști cu privire la notele pe care le vor obține


Început bun pentru absolvenții de gimnaziu înscriși la Evaluarea Națională care au susținut luni prima probă de examen, cea la Limba și literatura română. Basmul, cele cîteva cerințe de gramatică și compunerea despre o întîmplare petre­- cută într-o zi de sărbătoare nu le-au pus prea mari problemele candidaților care au ieșit din sala de examen încrezători în șansa lor de a intra la liceul dorit.La examen au fost prezenți 3549 de elevi, alți 150 neprezentîndu-se la testare.

Subiectele [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU