Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3188 > Educational Nr. 3188 de luni, 19 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational  

Stresați de sesiune

Studenții încep sesiunea de iarnă și se pun cu burta pe carte sau nu. Din relatările unui student la Politehnică reiese că unii studenți sînt prea stresați ca să se apuce de învățat și încearcă să combată starea ce le-ar putea distruge psihicul ascultînd muzică, vizionînd filme, jucîndu-se jocuri pe internet și printre pauze se gîndesc la cît de bine va fi după sesiune. În această perioadă site-urile de referate și proiecte sînt suprasolicitate.
(C.L.)

Peste 90% din elevi au l [...]


 

Oameni noi, instituție nouă

Un foarte aplicat comentator al materialelor publicate în pagina "Educa ional", Oghion, ne-a lăsat un nou semn al trecerii sale pe www.sansabuzoiana.ro. De data aceasta, comentînd o nevinovată specula ie a noastră cu privire la numele care sînt puse pe listele de înlocuitori ai șefiei Inspectoratului Școlar Județean, fidelul nostru cititor scrie: "Lista nominalizarilor este incompletă, Bodea și Balica sînt potențialii, nu și decișii. Stau pe liste cîteva doamne - merituoase sau [...]


 

La Grădinița 9,

S-a lansat "O viață fără violență"

Proiectul luptă împotriva violenței asupra femeilor și copiilor


La Grădinița cu program prelungit nr. 9 din Buzău a avut loc joi, 15 ianuarie, lansarea oficiala a Proiectului "O viață fără violență", o campanie împotriva abuzului asupra femeilor si copiilor, avînd ca slogan "Ne pasă de tine!" Proiectul este inițiat de Asociația Ghizilor și Ghidelor din România și Centrul Local Buzău, fiind implementat în acord cu numeroși parteneri din Buzău, Rm. Sărat, Valea Rîmnicului, Bisoca, Cislău.
Proiectul are ca scop conștientizarea și se [...]


 

90 de ani de la înființarea Colegiului Național Mihai Eminescu

Au împlinit

90 de ani de la înființarea Colegiului Național Mihai Eminescu

Sîmbătă, profesorii și elevii Colegiului Eminescu au sărbătorit ziua liceului


La eveniment au mai participat profesori pensionari care au predat în cadrul liceului precum fosta directoare Petra Clonț, foști elevi precum Sorina Manuela Manu, redactor la radio România Actualități și alte persoane publice precum viceprimarul Ștefan Bîrlă, inspectorul școlar general adjunct Ionel Meiroșu, directorul Bibliotecii Județene, Sorin Burlacu și mulți alții.

"Oamenii noștri modele și valori"
În timpul conferinței de presă, cu tema "oamenii noștri mo [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU