Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2636 > Educational Nr. 2636 de duminica, 18 martie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

La șeful de post

Învățătorul Traian Pavel, de la Școala Strezeni-Tisău, care și-a reclamat directorul și o colegă la Inspectoratul Școlar Județean, pentru presupuse și dubioase fapte contrare regulamentelor, a depus și o plîngere la șeful de post de la Poliția Tisău. Nemulțumit de rezoluția dată pe plîngerea adresată Inspectoratului Școlar, învățătorul vrea să își obțină dreptatea considerînd că o învățătoare din școală l-a ajuns în drepturile profesionale și salariale pe căi injuste, iar directorul de la Școala Tisău nu este obiectiv în acest caz.

Olandezi la Casa Corpului Didactic
Azi, la ora 10.00, la Casa Corpului Didactic "Gh. Dumitrașcu", va fi lansat Proiectul MATRA, un program de asigurare a calității în educație după standarde europene. Realizat în parteneriat cu S.L.O. - Institutul Național de Dezvoltare Curriculară Olanda și cofinanțat de Ministerul de Externe al Olandei, Proiectul MATRA, va fi lan­sat chiar de către partenerii olandezi, în pre­zența oficialilor I.Ș.J. și reprezentanți ai comunității locale.

Vine controlul?
De mîine, conform unor surse din Inspectoratul Școlar, în județ va fi prezentă o echipă de control a Ministerului Educației, care va evalua activitatea I.Ș.J. și se va deplasa și în mai multe școli din județ. Totuși, deși agitația e mare, conducerea I.Ș.J. nu dă ca sigură sosirea respectivei comisii, despre care unii inspectori sînt avertizați că va sosi, pentru că va fi compusă din omologi de-ai lor, de la alte inspectorate școlare din țară.
(S.D.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU