Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5737 > Educational Nr. 5737 de joi, 30 august 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Colegiul "Eminescu" plînge


S-a stins Daria

articol de: (S.D.)
S-a stins Daria
 
Cu un viitor excelent în față, Daria Iacob nu a mai avut timp să se bucure de el. Leucemia, o boală crun­tă, i-a pus capăt și speranțelor, și suferin­țelor. Dispărută marți dintre noi, foștii colegi și profesori din "Mihai Eminescu" au postat un mesaj de adio.  
"Astăzi, a plecat în călătoria din țara îngerilor eleva noastră, din clasa a X - B, filologie bilingv engleză, Daria Iacob. Am fost alături de ea în clasele de gimnaziu, elevi și profesori. Am împărtășit bucuria reușitei la examenul de Evaluare Națională. I-am fost alături în anul care s-a scurs în suferință și am sperat împreună cu părinții ei dar și cu elevii din școala, care au înțeles să fie solidari cu cauza familiei, că va reveni printre noi, în anul școlar ce urmează. Destinul a hotărît diferit. Sîntem alături de familie în aceste momente! Drum lin printre îngeri, Dumnezeu să te ocrotească Daria!"
"Îngerii să o aibă în pază!" "Condoleanțe familiei și pe tine, îngeraș, să te ia Dumnezeu în grija Lui..." "Dumnezeu să te odihnească în pace, copil frumos!"...
și alte mesaje care curg pe pagina de Facebook a liceului în care Dariei nu i s-a mai dat timp să se întoarcă la cursuri.
În fața acestor tragedii, rămînem neputincioși și doar cu sufletul alături de cei afectați profund. În plus, credința că tinerii vor vedea mai clar că darul vieții e cel mai de preț și vor avea grijă de el, pentru a-și construi un viitor frumos, nu unul afectat de toate bolile societății în care trăiesc.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU