Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5665 > Educational Nr. 5665 de vineri, 13 aprilie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Istoria se repetă!


Șefele Inspectoratului Școlar, demise

Cine ar putea prelua unele funcții de conducere

articol de: Cristina STERIAN
Șefele Inspectoratului Școlar, demise
 

Șefele Inspectoratului Școlar Județean își fac bagajele după ce au primit ordin de demitere din funcții. Ministerul Educației a trimis ieri în teritoriu dispozițiile prin care șefii de inspectorate din Buzău și Vrancea trebuie să pără­sească funcțiile.

Valul de demiteri vine după ce echipele de la vîrful inspectoratelor din cele două județe au primit calificativul "Nesatisfăcător" la evalurea activității manageriale pe anul trecut. La Buzău, întreaga echipă de conducere a învățămîntului județean a fost demisă. Atît generalul Florina Stoian cît și adjunctele sale Nela Wamsiedel și Daniela Palcău se pregătesc să părăsească birourile în care s-au aflat în ultimii ani.

Cele trei vor reveni pe posturile pe care se aflau înainte de a fi numite șefe la Inspectoratul Școlar. De pildă, Florina Stoian va reveni la Casa Corpului Didactic, acolo unde se afla înainte de a fi cîștigat concursul organizat de Ministerul Educației. Pleacă, însă nu lasă lucrurile așa. Florina Stoian spune că își va căuta dreptatea în Justiție după ce a fost demisă de pe un post pe care l-a cîștigat prin concurs. Pe de altă parte, nu se știe în acest moment cine va prelua șefia Inspectoratului Școlar Județean Buzău pentru că, odată cu ordinul de demitere a celor trei, nu a venit și o dispoziție cu numele celor care vor prelua interimar funcțiile de conducere.

Însă, pentru una dintre funcțiile de adjunct se vehiculează numele fostului inspector general, Geta Burducea în schimb, pentru cea de "general", discuțiile continuă, susțin surse bine informate din Ministerul Educației Naționale. Sursele noastre mai susțin că pe numele lui Burducea s-a primit la I.Ș.J. o hîrtie de la M.E.N. în care se scrie că aceasta a fost numită prin ordinul ministrului Educației inspector general-adjunct interimar cu delegație pentru a conduce Inspectoratul Școlar Jude­țean Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU