Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5659 > Educational Nr. 5659 de joi, 29 martie 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

"Nesatisfăcător" cu repetiție pentru conducerea Inspectoratului Școlar

articol de: (A.V.)
"Nesatisfăcător" cu repetiție pentru conducerea Inspectoratului Școlar
 

Cele trei șefe ale Inspectoratului Școlar Județean vor primi oficial, prin poștă, cu maximă probabilitate tot calificativul "Nesatisfăcător", la contestațiile depuse după ce au obținut același rezultat după o primă evaluare soldată cu același rezultat.

Contactată telefonic,  inspectorul-general școlar, Florina Stoian, a spus pentru Focus FM Regional că nu a intrat, încă, în posesia documentului de la Ministerul Educației Naționale, dar că are informații de la alți colegi din țară că răspunsul va conține și pentru Buzău același rezultat. Stoian a mai afirmat că după ce va studia documentul va lua și o hotărîre privind contestarea lui. În luna februarie, după o primă evaluare făcută de către echipa M.E.N., inspectorul general, Florian Stoian, și adjunctele Nina Wamsiedel, respectiv Daniela Palcău au primit calificativul "Nesatisfăcător", iar documentele au fost conetstate la Minister, care, în final, și-a anulat propria hotărîre, iar cele trei au rămas pe funcții. Între timp, Florina Stoian și Daniela Palcău, împreună cu alți zeci de șefi ai inspectoratelor școlare au făcut o plîgere comună la D.N.A., împotriva a șase funcționari ai M.E.N. și a unui secretar de stat, acuzați de abuz în serviciu și uz de fals.

Rămîne, așadar, de văzut dacă istoria se va repeta, însă, calificativul "Nesatisfăcător" presupune pierderea funcțiilor de conducere.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU