Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5575 > Educational Nr. 5575 de marti, 14 noiembrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Ce trebuie să știi pentru a fi admis la Școala de Pompieri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Neron Lupașcu" al Județului Buzău recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești, sesiunea ianuarie 2018.

Avînd în vedere că este necesară o condiție fizică foarte bună, cele 275 de locuri disponibile, din care două locuri pentru romi, pentru specializarea subofițer de pompieri și protecție civilă și 25 pentru specializarea maistru militar auto, pot fi ocupate doar de candidați care au vârsta de maxim 27 de ani.

Durata studiilor postliceale este de un an, iar documentele necesare înscrierii, respetiv cererea de înscriere, declarația de confirmare a cunoașterii și copia cărții de identitate, se depun, personal de către candidați, la sediul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Neron Lupașcu". al Județului Buzău. Persoanele care intenționează să candideze trebuie să îndeplinească mai multe condiții, printre care să aibă cetățenia română și domiciliul în România, să aibă capacitate deplină de exercițiu, să fie declarate "apt" din punct de vedere medical, fizic și psihologic, să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți în cursul anului în care participă la concurs, să fie absolvenți de liceu cu diplomă de Bacalaureat și să nu aibă antecedente penale, cu excepția situației cînd a intervenit reabilitarea. Printre cerințe se numără și accea a înălțimii, de minimum 1,70 m. În plus, trebuie să nu aibă semne particulare evidente sau tatuaje neacoperite de vestimentație în ținuta de vară sau să nu fi fost exmatriculați, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituție de învățămînt.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU