Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5552 > Educational Nr. 5552 de joi, 12 octombrie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Profesorii au șansa de a face parte din Corpul de Control al MEC

articol de: Florina ARGHIR POPESCU

Pe site-ul oficial al Ministerului Educației Naționale se anunță alocarea unui număr de 400 locuri pentru o nouă sesiune de selecție a Corpului de Experți ai Corpului de Control din cadrul ministerului.

Membrii Corpului de experti ai Corpului de Control își desfășoară activitatea sub coordonarea Corpului de Control din cadrul Ministerului Educației Naționale și au următoarele atribuții: participă la activități de monitorizare a examenelor naționale din sistemul de învățămînt sau participă la solicitarea Ministerului Educației Nați­onale, în echipe de control. Selecția candidaților va avea loc în intervalul 9 octombrie - 1 noiembrie în baza unei metodologii specifice și pot participa cadre didactice înscrise în Registrul Național al Experților în Management Educațional ce nu dețin funcții de conducere, îndrumare și control în inspectoratele școlare județene sau de conducere în unitățile de învățămînt preuniversitar.

Încălcarea de către candidat sau de alte persoane a prevederilor prezentei metodologii atrage răspunderea disciplinară, contravențională sau penală, potrivit legii și va fi exclusă din Corpul de Experți ai Corpului de Control, fără drept de reînscriere.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU