Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5503 > Educational Nr. 5503 de marti, 1 august 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Premii


Medalii la Olimpiada Internațională de Biologie

articol de: (L.M.)

Elevii români participanți la a XXVIII-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Biologie, desfășurată în perioada 23-30 iulie la Warwick University din Coventry (Anglia), au obținut o medalie de argint, o medalie de bronz și o mențiune.

Rareș Streza (Colegiul Național "Emil Racoviță" din Cluj-Napoca) este câștigătorul medaliei de argint, iar Gabriel Vlad Sîmbotin (Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu" din Vaslui) este deținătorul medaliei de bronz.

George Maier (Liceul Teoretic "Avram Iancu" din Cluj-Napoca) a intrat în posesia unei mențiuni. Din echipa României a făcut parte și Alexandru Adam(Colegiul Național "Emil Racoviță" din Iași).

Lotul olimpic a fost însoțit și coordonat de Georgiana Duță-Cornescu (profesor/Facultatea de Biologie - Universitatea București) și Adelhaida Kerekes (profesor/ inspector ISJ Cluj). România participă la Olimpiada Internațională de Biologie din 1997, olimpicii români fiind o prezență constantă pe lista medaliațiilor. Ediția din acest an a reunit peste 260 de concurenți din 68 de țări.  

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU