Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5465 > Educational Nr. 5465 de joi, 8 iunie 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Activități


Patrulele școlare în acțiune

articol de: Laurențiu MARINOV
Patrulele școlare în acțiune
 

În perioada 7-10 iunie, Poliția Română, în colaborare cu Fundația United Way România, va organiza activități preventive în cadrul campaniei "Alege viața!"

Astfel, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, polițiștii rutieri, au instruit ieri, elevii din cadrul patrulelor școlare de la unitățile de învățămînt din municipiile Buzău și Rm. Sărat. Scopul este acela de a conștientiza importanța cunoașterii și respectării regulilor de circulație.

Supravegheți de polițiști și de profesorul coordonator, cei mici, din patrula școlară, s-au deplasat la trecerea pentru pietoni din imediata apropiere a școlii și au desfășurat activități care au vizat corectitudinea și respectarea normelor rutiere de către participanții la trafic.

Activitățile de instruire vor continua și în zilele următoare, iar sîmbătă 10.06.2017, ora 10, în parcările magazinelor Kaufland din municipiul Buzău și Rm. Sărat, peste 300 de copii și - au anunțat participarea la activitățile cu tematică rutieră, unde copiii vor fi invitați să aplice cele învățate, în cadrul unui orășel în miniatură, amenajat și delimitat în incinta parcării.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU