Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5149 > Educational Nr. 5149 de vineri, 19 februarie 2016  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 26

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

De Dragobete


Căsătorii de probă la Teatru

articol de: Florin Zafiu
Căsătorii de probă la Teatru
 

Tinerii îndrăgos­tiți au șansa de a se căsători de probă înainte de a decide acord asupra celui mai important pas din viață.
Mai mult decît atît pot beneficia de o ședință foto gratuită și de o reducere semnificativă a unor bilete la teatru. De Dragobete, Teatrul George Ciprian le face îndrăgostiților o surpriză. Ei pot intra în posesia unui certificat simbolic de căsătorie cu drepturi dar și cu obligații.
De "Dragobete" alternativa națională a sărbătorii "Valentine's Day", se va juca prima premieră a anului „Doi pe o bancă”. Este o piesă de teatru musical, o poveste emoționantă în care adevărurile se dezvăluie greu, dar cu intensitate. Reprezentanții instituției de cultură promit că la finalul spectacolului, publicul va avea parte de o surpriză la fel de intensă și savuroasă.
"La ora 19.00 vom avea premiera spectacolului "Doi pe o bancă", iar la final ca și marcare a acestei zile vom oficializa căsătorii temporare, după care vom elibera certificate de căsătorie. După ridicarea acestui certificat vor avea ocazia să se fotografieze, fotografiile vor fi încărcate pe pagina de Facebok a teatrului", a declarat ieri într-o conferință de presă,Gina Chivulescu, directorul Tea­trului George Ciprian Buzău.

Expoziție de mărțișoare

Ofițerii de stare civilă vor fi, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu și directorul teatrului, Gina Chivulescu.
Certificatul de căsătorie va putea fi primit și de către cuplurile deja căsătorite. În acest fel se vor întări jurămintele deja oficializate și vor fi reamintite obligațiile soțului și soției. În același timp cu certificatul de căsătorie cuplul poate beneficia de o reducere de 20 de lei la spectacolul din data de 24 februarie. Teatrul George Ciprian a anunțat în același timp că pe pagina de FB a fost lansat și un concurs pentru cele mai frumoase declarații de dragoste. Tot de Dragobete, în clădirea Muzeului Județean va fi amenajată o expoziție de mărișoare cu vînzare la care vor participa meșteri populari de pe meleagurile județului Buzău. "Vor parti­cipa 10 meșteri populari la această expoziție care se desfășoară de pe 24 febriarie pînă pe 15 martie iar persoanele care vor expune cele mai frumoase mărțișoare vor fi premiate", a declarat Nucu Oancea , directorul Centrului de Cultură și Artă Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU