Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5104 > Educational Nr. 5104 de luni, 14 decembrie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 24

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Săptămîna aceasta


Consiliul Județean îi premiază pe olimpici

Elevii cu rezultate deosebite la concursurile școlare naționale și internaționale vor primi recompense bănești

Consiliul Județean îi premiază pe olimpici
 

Elevii din șco­lile și liceele buzo­iene ca­re au obți­nut re­zultate deose­bite la olim­piadele na­țio­nale și internaționale vor fi premiați de Consi­liul Jude­țean. Potrivit unui proiect de hotărîre supus aprobării în ședința ordinară a CJ, de săptămîna aceasta olim­picii, dar și profesorii care i-au pregătit vor fi răsplătiți cu premii în bani, în valoare totală de 23 150 de lei. "În fiecare an, elevii buzoieni au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale. Anul școlar 2014-2015 nu face excepție. S-au obținut un premiu II și o mențiune la olimpiadele internaționale, precum și 38 de premii I, II și III și mențiuni la olimpiadele na­ționale, organizate pe discipline de studiu. Palmaresul realizat și poziția deținută de elevii buzoieni în galeria celor merituoși ai școlii românești și internaționale, determină autoritatea publică județeană să aprecieze performanța educațională, să o promoveze și să o recompenseze în vederea motivării elevilor și profesorilor coordonatori care au obținut rezultate deosebite în anul școlar 2014-2015", se arată în expunerea de motive ce însoțește proiectul de hotărîre.

Premii între 600 și 250 de lei

Astfel, pentru locul II la olimpiada interanțională ur­mează să fie acordat un premiu în valoare de 600 de lei, iar pentru mențiune 500 de lei.
Locurile I, II și III la olimpiadele naționale vor fi recompensate cu sume în valoare de 500, 35, și 250 de lei. Aceleași sume de bani urmează să fie alocate și profesorlor care i-au îndrumat pe elevi pentru a obține rezultate școlare remarcabile. Fondurile necesare acordării premiilor stabilite prin hotărîrea de Consiliu Județean sînt asigurate din bugetul C.J. pentru anul 2015, așa că pentru ca olimpicii să primească banii este nevoie doar de vorul consilierilor în ședința de joi.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU