Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4974 > Educational Nr. 4974 de joi, 11 iunie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

2 echipe de liceeni buzoieni, în finala Concursului Național "Tinerii Dezbat"

Liceul "Nicolae Iorga" din Nehoiu și Colegiul Național "B.P. Hasdeu" vor participa la etapa națională de la Miercurea Ciuc

articol de: Mirela DUMITRU
2 echipe de liceeni buzoieni, în finala Concursului Național "Tinerii Dezbat"
 

Cea de-a șasea ediție a concursului Național "Tinerii Dezbat“ a adunat peste 180 de licee din toate județele, fiecare liceu fiind reprezentat de o echipă de 3 elevi coordonată de un profesor.
La finalul celor 9 competiții regionale, 36 de echipe s-au calificat la etapa națională ce are loc la Miercurea Ciuc între 12 și 14 iunie. Printre echipele calificate în etapa finală a competiției se numără și Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din Nehoiu și Colegiul Național "B.P. Hasdeu“ din Buzău.
Temele ce vor fi dezbătute la etapa națională găzuită anul acesta de Grupul Școlar Economic "Johannes Kajoni" din Miercurea Ciuc, în rundele preliminarii, sferturi și finale, tinerii dezbat alternativ, pro și contra, dacă ar trebui demiși toți politicienii aleși care fac declarații xenofobe și dacă statul ar trebui să ofere adolescenților din toate mediile metode de contracepție în mod gratuit.

Rezultate
La regionala de la Buzău, organizată între 30 și 31 mai la Liceul Tehnologic "Costin D. Nenițescu", au participat 21 de echipe formate din elevi de liceu reprezentînd 6 instituții preuniversitare din Brăila, 7 din Buzău, 7 din Galați și câte una din Ialomița și Tulcea. Dintre acestea, 4 echipaje s-au calificat la națională, reprezentând Palatul Copiilor din Galați, Liceul Teoretic "Nicolae Iorga" din Nehoiu, Colegiul Național "B.P. Hasdeu“ din Buzău și Colegiul Național "Spiru Haret" din Tecuci.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU