Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4901 > Educational Nr. 4901 de miercuri, 25 februarie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Au scăpat de examen


Absolvenții de gimnaziu au susținut ieri simularea la Matematică

articol de: Mirela DUMITRU
Simularea Evaluării Naționale a continuat ieri cu cea de-a doua probă scrisă, cea la Matematică. Timp de două ore elevii au trebuit să răspundă celor 3 subiecte fiecare dintre ele notat cu cîte 30 de puncte. Pe site-ul Ministerului Educației au fost afișate încă de ieri baremele de evaluare a lucrărilor astfel încît elevii să se poată autoevalua nefiind nevoie să aștepte pînă la afișarea rezultatelor. 
Elevii aparținînd minorităților naționale vor susține astăzi ultima probă, cea la limba maternă. Afișarea rezultatelor este programată pe 6 martie însă elevii pot răsufla ușurați deoarece notele nu vor fi trecute în catalog ci vor fi doar discutate cu profesorul și cu părinții în cadrul ședințelor cu părinții. La nivelul județului Buzău au susținut simularea la clasa a VIII a aproximativ 4.000 de elevi.

Urmează absolvenții de liceu

Emoțiile se apropie și pentru elevii din claselor a XI a și a XII a care vor susține la începutul lunii martie simularea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat. Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educației, proba scrisă la Limba și literatura română se va susține pe 2 martie, la Limba română pe 3 martie, proba obligatorie a profilului pe 4 martie și, doar pentru elevii claselor a XII-a, proba la alegere a profilului și specia­lizării pe 6 martie. Afișarea rezultatelor este programată pe 12 martie.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU