Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4783 > Educational Nr. 4783 de miercuri, 3 septembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Noi experți în managementul educațional

45 de profesori buzoieni au fost admiși în etapa de selecție on-line

articol de: Mirela DUMITRU
Statutul de ex­pert în ­ma­na­gementul educațional este o condiție obli­gatorie pentru cadrele didactice care do­resc să ocupe o funcție de conducere. Astfel, profesorii care au dorit să de­vi­nă directori ori inspectori școlari s-au putut înscrie în cea de-a 7-a etapă de selecție a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Național de Experți în Management Educațional. La finele lunii august s-a încheiat prima etapă de selecție, constînd în completarea formularului de selecție on-line. La Buzău 45 de dascăli s-au înscris în această etapă, toți fiind admiși în etapa de selecție online. 

Etapele următoare

Procedura prevede ca în perioada 1-10 septembrie candidații să își depună la Inspectoratul Școlar por­tofoliile cu do­cumentele stabilite de Metodologie. Ulterior, în perioada 15-18 septembrie, comisia de evaluare stabilită la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Buzău va evalua portofoliile candidaților, urmînd ca pe 19 septembrie să fie validate de către Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar rezultatele selecției și afișarea rezultatelor evaluării în ordinea descrescătoare a mediei. 
În intervalul 22-26 septembrie vor putea fi depuse contestații, iar pe 2 octombrie vor fi afișate rezultatele finale ale evaluării portofoliilor depuse la concursul de selecție a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Național de Experți în Ma­na­gement Educațional - Sesiunea 2014, Seria 2 (Seria a 7-a). Pe 7 octombrie va avea loc reactualizarea Registrului Național de Experți în ­Ma­nagementul Educațional.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU