Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4519 > Educational Nr. 4519 de marti, 13 august 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

O nouă etapă


Miercuri, ședința publică pentru suplinitori

19 posturi scoase la concurs la titularizare nu au fost ocupate, fiind amînate pentru examenul de suplinire

articol de: Mirela DUMITRU
Metodologia de ocupare a posturilor didactice continuă cu ședința publică de repartizare pentru suplinitori. Miercuri, 14 august, începînd cu ora 9, la Liceul Pedagogic "Spiru C. Haret" vor fi repartizați candidații care nu au obținut note la titularizare între 5 și 7, dar și cei cu note peste 7 care nu au putut ocupa un post titularizabil deoarece numărul posturilor a fost mult mai mic decît cel al candidaților cu nota minimă de titularizare. Deși oferta de posturi titularizabile în plan local era de 133 de catedre, vineri, numai 114 au fost ocupate. Restul nu au putut fi ocupate deoarece nu au existat candidați specializați pe posturile respective, ori aspiranții care s-au prezentat  nu au reușit să obțină note peste 7, neputîndu-se așadar titulariza. 

Au rămas neocupate

Astfel, la Buzău, 19 posturi de profesori titulari nu au putut fi ocupate deoarece au existat candidați cu medii peste 7 care să le poată ocupa. Este vorba de catedre didactice de Arhitectură 1, Muzică instrumentală 6, Fizică  1, Fizică-Chimie 1, Biologie-Chimie 1, Corepetiție 2, Educație fizică și sport - pregătire sportivă de specialitate 2, Pregătire Instruire Practică-Mecanică 1, Învățător step by step 2, Profesor Preparator (nevăzători) 1 și Tehnologia informației și a comunicațiilor 1 post. Vestea este bună pentru profesorii suplinitori, care vor avea astfel la dispoziție mai multe posturi pe care să le poată ocupa.

Repartizare în funcție de medie

Candidații care au obținut cel puțin media 5,00 la concursul din sesiunea 2013 vor putea alege, în ordinea descrescătoare a mediilor, posturile didactice publicate în vederea angajării pe perioadă determinată. La nivelul județului Buzău sînt puse la bătaie pentru suplinire aproximativ 1.000 de norme și fracțiuni de norme. Din cei 637 de candidați prezenți la examenul care permite angajarea în învățămînt, 339 au fost notați peste 7, iar alți 194 au primit note între 5 și 7. Repartizarea candidaților pe perioadă determinată în ședințe publice la nivelul Inspectoratului Școlar se va realiza în perioada 27-29 august 2013.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU