Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3183 > Educational Nr. 3183 de luni, 12 ianuarie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Niște păsărici din mediul școlar

Una dintre păsărelele care ciripesc pe holurile Inspectoratului școlar Județean susține în ciocul mare că Dumitru Ene vrea să plece de la șefia instituției. N-ar fi bai, unii abia a teaptă, însă Ene ar spune că se dă plecat numai dacă noua putere politică îi va garanta func ia de director de la Liceul Pedagogic. O altă păsărică, dar de data aceasta din Liceul Pedagogic, cobe te că Dumitru Ene vrea funcția de director pentru că îi este teamă să mai umble ca profesor prin liceu sau să dea ochii cu dascălii din cancelarie. Motivele sînt lesne de în eles în orice limbă păsărească...

Un simpozion de geografie
Pe 17 ianuarie, în Bistrița se va ține un simpozion de geografie național pe tema "opționalele în predarea geografiei". Activitatea are ca scop optimizarea disciplinelor opționale în predarea geografiei, promovarea celor mai bune experiențe în întocmirea și aplicarea opționalelor, realizarea unei lucrări colective cu programele de opționale în predarea geografiei. Profesorii de specialitate și nu numai se pot înscrie pînă pe 15 ianuarie.

Matematica, iar cu probleme
La nivel național raportul privind desfășurarea tezelor cu subiect unic la clasa a VII-a s-au luat note sub 5 în jur de 25 de procente din elevii prezenți, recordul fiind deținut de elevii din mediul rural. La clasa a VIII-a situația este mai încurajatoare, doar 9.33% din elevii prezenți, cu 3 eliminați, au luat note sub 5. Cele mai bune rezultate au fost obținute de județul Mehedinți, Suceava și Bacău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU