Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3161 > Educational Nr. 3161 de miercuri, 10 decembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Să se arate că: "Băieții deștepți" (hoții care fac afaceri cu statul) trag țepe

articol de: (Neculai Stanciu)

Demonstrație: Traian Băsescu a numit odată niște oligarhi din industria energiei, "băieți deștepți". Aceștia sînt deștepți pentru că au făcut ușor bani mulți. Băieții deștepți trag țepe statului. Ei, "băieții deștepți", n-au nimic de-a face cu deșteptăciunea. Caracteristicile lor sînt: tupeul și hoția pe față. Ei se ocupă cu furturi din bugetul de stat, măsluirea licitațiilor, mituirea funcționarilor. "Băieții deștepți" s-au născut dintr-o gașcă de clanuri de la periferia legii; îi vedeți la televizor lăudîndu-se în direct cu inteligența lor precoce. Tot deștepți sînt și cei care au încheiat  cele mai multe contracte cu primarii, cu ministerele și cu managerii spitalelor sau instituțiile de învățămînt. Mulți au fost zilele astea afișați pe gardurile școlilor patriei, zîmbind fățarnic din afișe electorale, ridicînd mîini, ca milogii care cerșesc. Unii au ajuns în fruntea țării. Priviți în continuare la umflații cu motoare puternice, cu vile exuberante și curve de lux. Ei sînt tot "băieți deștepți", sînt fuduli, bogați și împăcați cu poporul. Ce-i mai deștepți sînt, însă, ascunși și discreți ca șefii mafioților, oamenii "serviciilor". Să fii "băiat deștept" în această țară înseamnă, după cum vedeți, să faci banii să intre în contul tău din contul statului. Degeaba vrem noi, profesorii, cu 50% mai mult la salariile indecente și nemotivante. Nu sîntem decît o categorie socio-profesională de inadaptați, care n-au  înțeles sistemul de valori în țara asta. Pe prima poziție a scării sînt băieții deștepți = hoții care fură din bugetul statului, deci de la fiecare dintre noi. Ceea ce trebuia de demonstrat. Q.E.D.

 

COMENTARII

mihaela:
asa este
mari afaceri s-au facut pana acum deoarece de aici inainte n-o sa mai faca pt. ca ni se maresc salariile si n-o sa mai fie bani de investitii.
carla:
buna
vrem exemple concrete din invatamant nu generalitati.
vrajeala:
nu se fura
daca s-ar fura nu am mai avea economia care duduie, asa ca nu se fura.Ceea ce trebuia demonstrat.
sonia:
super
foarte bine.Calificativul meu (apropos ministerul ce zice? ati primit raspuns? sa ne tineti la curent).
mafiotul:
50%
vrem marirea de 50%.
ciprian:
Inteligenti
inteligenti si destepti totodata.

Sa fiti destepti si fara frica, eu va salut,,,,,MITICA (Ene Mitica)

Al dracu de simpatici voi presa.
Cristea:
tupeul
Da, ei sunt foarte tupeisti si nu le e frica nici macar de voi - presa.
oghi:
pot face o demonstratie
De mai bine de noua ani fac,cu orice prilej, demonstratia prin care se poate ca marirea salariului personalului didactic TITULAR SA SE FACA CEL PUTIN,CU 50-60%!Daca vaintereseaza va stau la dispozitie.

Inlaturarea furtului in Romania n-a fost rezolvata decat 2 ani pe vreme lui Tepes!Nu va mai bateti capul, ca romanul e expert mondial in domeniu!"Aia hoti,astia hoti,mama lor la toti!"-vorba vestitului baladist...
solomon:
Berca
domnu marcu sa traiasca, ca-i capu la (capula)Berca noastra
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU