Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3150 > Educational Nr. 3150 de miercuri, 26 noiembrie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 18

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Respinse vehement

Criteriile de evaluare a activității cadrelor didactice, în scopul definirii unei baze noi de salarizare prin performanța școlară, au fost respinse vehement de marea parte a cadrelor didactice buzoiene. Se reproșează o formulare "după ureche" a proiectului trimis spre dezbatere publică de la Ministerul Educației și o lipsă totală de coerență a acelei perspective conform căreia elevii și părinții ar fi chemați să dea note profesorilor. Dascălii buzoieni știu că, în majoritatea consultărilor publice, autoritățile centrale nu țin cont de părerile pe care le cer doar birocratic din teren și speră că sindicaliștii le vor reprezenta cu fidelitate punctele de vedere, în negocierile cu patronatul.
(S.D.)

Incredibil, dar adevărat...
 Ne este greu să credem că unuia dintre cei mai reformatori inspectori  școlari generali (politic și infrastructural) din istoria postdecembristă a învățămîntului buzoian i se cere atît de insistent demisia aproape sub toate articolele pe care le scriem pe tema școlii buzoiene. Incredibil, dar adevărat, pentru că, după Constantin Ciurea (fizică), Virginia Alexe (matematică), George Balica (matematică) și Gheorghe Bodea (matematică), un filosof se poate încadra mai greu - ca peste tot, de altfel - în mediul social, el fiind mai potrivit pentru vreun turn de fildeș sau pentru vreo bancă din Crîng. (S.D.)

Se ia tensiunea gratuit, în Piața Dacia
 Pe data de 1 decembrie este Ziua Mondială de luptă împotriva virusului HIV/SIDA, dar pentru că data coincide cu Ziua Națională a României, campania "Educație pentru sănătate și prevenire a îmbolnăvirilor" se va desfășura  pe data de 2 decembrie. Astfel, reprezentanții Crucii Roșii vor amplasa un cort pe platoul din Piața Dacia, unde voluntarii vor distribui pliante informative și prezervative tuturor tinerilor care trec prin zonă. Pentru cei vîrstnici cît și pentru toți doritorii, se va verifica și tensiunea arterială de către asistentele medicale prezente ca voluntari ai Crucii Roșii.
(C.L.)

 

COMENTARII

nelu:
demisia
plecati acasa inspectori de 2 lei.lasati pe altii.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU