Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3007 > Educational Nr. 3007 de vineri, 13 iunie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
Anticipate în 2009

de Radu TUDOR
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Promoția 2008 și-a luat rămas bun

articol de: G.L.

Absolvenții claselor a XII-a au încheiat ieri un capitol din viața lor. Liceenii care au trebuit să își ia rămas bun la finalul celor patru ani de studii au încercat cu greu să își stăpînească lacrimile. După festivitățile ce au avut loc la licee, îmbrăcați așa cum se cuvine unor absolvenți, elevii fiecărui liceu în parte, diferențiați doar de culorile robelor, au lăsat emoțiile deoparte și au defilat pe jos sau în mașini pe bulevardul Nicolae Bălcescu în sunetele stridente ale claxoanelor.

Doi șefi de promoție la Hasdeu
La Colegiul Național B.P. Hasdeu a avut loc, la fel ca în fiecare an, o ceremonie fastuoasă, în cadrul căreia au fost premiați cei mai buni dintre cei buni.
S-au acordat diplome de merit elevilor care au dat dovadă de sensibilitate, de vocație artistică, colegialitate, manageriat al clasei, deschidere către valo­rile culturii, dar și celor care s-au implicat cu succes în revistele "Credo" și "Vizi­uni", sau la posturile de radio locale. Nu au lipsit de la festivitate nici diplomele de excelență acordate profesorilor care și-au încheiat activitatea o dată cu promoția de elevi 2008 . După o lungă carieră în învățămînt, cîteva profesoare s-au retras în aplauzele celor care le-au fost copii timp de patru ani și regretele colegilor de breaslă. Conform tradiției, absolvenții au predat ștafeta colegilor din clasele a XI-a. Anul acesta, Colegiul Hasdeu a avut doi șefi de promoție, elevi merituoși care au încheiat liceul cu medii peste nouă.

Paradă pe Bulevard
Petrecerea a continuat după ceremonia de la licee cu o paradă de mașini pe bulevard, claxoane și strigăte de fericire. Mașinile, pictate cu numele clasei și al liceului din care fluturau steaguri și robe, nu au putut fi oprite nici măcar de Poliția Rutieră care a dat dovadă de îngăduință și i-a lăsat pe absolvenți să se bucure din plin de ultima lor zi de liceean. Bucuria se citea pe fețele elevilor care, după ce au colindat orașul, s-au oprit la terase pentru a depăna cele mai frumoase amintiri.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU