Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2886 > Educational Nr. 2886 de vineri, 18 ianuarie 2008  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 17
O ŗansć uriaŗć pentru PSD

de RADU TUDOR
Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Bazin de īnot la Scoala 15

articol de: Alina BUDUIANU
O mare parte dintre proiectele ministeriale nefinalizate anul trecut īn īnvăţămīntul romānesc vor continua īn 2008, la acestea adăugīndu-se unele noi şi de-a dreptul ambiţioase. Dacă anul 2007 a fost unul extrem de generos īn hotărīri guvernamentale care au aruncat cu bani īn stīnga şi īn dreapta, īntr-un fel de pariu al autorităţilor cu timpul şi mai ales cu chibzuiala, totul pe seama elevilor şi profesorilor, se pare că şi anul acesta bugetul va fi pe măsura proiectelor aflate momentan doar īn stadiu de intenţie.

Se va construi un campus sportiv
Inspectorul şcolar general Dumitru Ene a anunţat că īncă un campus şcolar īşi va face apariţia īn peisajul īnvăţămīntului buzoian, alături de alte trei pentru care deja lucrările au fost demarate īncă din 2007 la Pogoanele, Rīmnicu Sărat şi īn imediata apropiere a Colegiului Tehnic. Acesta va avea un specific sportiv şi va fi construit īn incinta liceului de specialitate din oraş. Şi la Lopătari se va extinde spaţiul destinat şcola­rizării, prin īnfiinţarea unui nou SAM. Mai marii īnvăţămīntului buzoian s-au gīndit şi la plăcerile din timpul verii şi nu doar. Se pare că un bazin de īnot īşi va face
apariţia chiar īn curtea Şcolii "George E. Palade". Chiar dacă scopul acestuia va fi unul strict sportiv, o bălăceală nu strică. Rămīnem la latura sportivă a educaţiei buzoiene şi reprezentanţii Inspectoratului Şcolar ne-au informat că se vor construi şi cīteva săli de gimnastică, pe baza unor proiecte tip.

 

COMENTARII

tudor:
bazin inot la Buzau
Este o initiativa buna,dar daca proiectele nu au ajuns in faza finala e clar ca tineretul buzoian mai are de asteptat!

Atentie insa la fapul ca veti face concurenta si se vor ivi blocaje de peste tot!
ciontu ilie:
scarba de cetatenii Basescu si Boc
va informeaza comisar de politie Ilie Ciontu Directorul evidentei persoanelor in jud. Valcea.

Domnule Radu Tudor. constat ca sunt si oameni seriosi care mai au ceva uman in ei.In numele a peste 200 de oameni carora le coordonez activitatea in judetul Valcea doresc sa transmiteti cetatenilor basescu si boc ca am pregatit 5 caschete fara cuc pe care din scarba le arunc. va multumesc ca dvs. intelegeti drama colegilor din politie. doresc sa informati pe Boc, ca Academia de Politie Al. I. Cuza este cea mai cautata institutie de invatamant, nu degeaba am dat tonul la nemultumiri, pentru ca un bou ales a spus "militieni"

tel 0726201815


Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU