Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2711 > Educational Nr. 2711 de luni, 18 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Muncă pe bani puţini şi nepuşi pe hīrtie


Profesorii din comisiile de examen nu ştiu cu cīt vor fi plătiţi

articol de: (S.D.)
Metodologia de plată a cadrelor didactice care participă īn comisiile examenelor naţionale nu a apărut, iar responsabilii de la Inspectoratul şcolar Judeţean Buzău spun că va fi cunoscută, ca şi īn alţi ani, după o săptămīnă de la prestarea serviciilor de asistenţă, corectură, organizare şi desfăşurare.
Plata se va face īn funcţie de numărul de ore de supraveghere a elevilor, de numărul de lucrări corectate şi de timpul alocat pentru corectarea unei lucrări, timp care este raportat la cuantumul plăţii cu ora cunoscut īn īnvăţămīnt. Cei mai nemulţumiţi vor fi, cu siguranţă, asistenţii de la testele naţionale, pontaţi doar pentru două ore de supraveghere, ceea ce ar īnsemna, cu un plus de alte două ore de organizare matinală şi de după ieşirea din săli a elevilor, un cīştig de circa 14 lei pe probă. Tot nemulţumiţi vor fi şi informaticienii care gestionează baza de date a candidaţilor, plătiţi anul trecut cu 1 leu de candidat īnscris.

 

COMENTARII

Mihaela:
comisii examen
Metodologia de plata este aprobata si publicata pe www.edu.ro. In plus de asta asistentii nu vor fi platiti cu 14 lei pe proba. Nu va mai luati dupa zvonuri, ci scrieti articole documentate.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU