Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2683 > Educational Nr. 2683 de joi, 17 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

100 euro pentru profesori, poate īn toamnă

articol de: (A.B.)
100 euro pentru profesori, poate īn toamnă


Cadrele didactice titutare şi suplinitorii calificaţi vor primi ajutorul financiar de 100 de euro īn toamnă. Normele metodologice de aplicare a Legii 315/2006 privind achiziţionarea de cărţi sau de programe educaţionale pe suport electronic de către cadrele didactice spun că, pentru a beneficia de cei 100 de euro, cadrele didactice trebuie să-şi īnregistreze cererile pīnă la data de 30 iunie. Deşi nu se spune clar cīnd vor fi daţi banii pe 2007, pentru 2008 cererile se vor īnregistra pīnă pe 1 noiembrie, iar ajutorul va fi acordat īn luna ianuarie 2008.
(S.D.)S-a suspendat covorul roşu pentru ministru


Vizita comisiei de la Ministerul Educaţiei, pentru care Inspectoratul Şcolar a īntins de mult covorul roşu, nu a mai ajuns pe 14 mai şi se pare că nu va mai avea loc. "Evaluările ministerului la nivelul judeţului nostru au fost suspendate momentan. Formele de evaluare ale instituţiilor de īnvăţămīnt din Buzău sīnt amīnate, ministerul avīnd alte priorităţi, alte activităţi urgente. Noi sīntem aici şi īi aşteptăm. Poate vin fără să ne anunţe," ne-a declarat, ieri, inspectorul şcolar general adjunct Florina Stoian.
(A.B.)
Teză īn regim de urgenţă


Pentru teza cu subiect unic de astăzi, la clasa a VII-a, pe disciplina limba romānă, vor fi 8 centre de evaluare. Faţă de teza de la matematică, Inspectoratul Şcolar are termen de finalizare a acţiunii pīnă vineri, ora 18.00 vineri, pentru că īn şcolile implicate sīnt organizate centre de votare, pentru referendumul din 19 mai. "Am luat măsuri să separăm cele două activităţi. Fie le-am organizat īn clădiri separate, fie le-am stabilit intrări diferite.", a explicat Florina Stoian.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU