Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2678 > Educational Nr. 2678 de vineri, 11 mai 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Doi lei de lucrare corectată

Plată de doi lei şi un sfert pentru profesorii care participă la organizarea şi desfăşurarea tezelor cu subiect unic la clasa a VII-a. Banii sīnt diferenţiaţi, pentru că preşedintele de comisie de examen ia 120 lei, membrii 60 de lei de persoană, iar asistenţii cīte 30 de lei. Īn cadrul comisiilor din centrele de evaluare, preşedintele este remunerat cu 200 lei, membrii cu cīte 120 de lei/ persoană şi profesorii evaluatori cu 2,25 lei de lucrare evaluată. Sumele au fost negociate īntre patronat şi sindicat.
(S.D.)
Corn bun, lapte bătut


Īn urma unei sesizări făcute de un părinte, cu privire la o presupusă calitate īndoielnică a produselor servite copiilor de la Şcoala din Căpăţīneşti, īn cadrul programului "Laptele şi cornul", ne-am deplasat la faţa locului. Deşi unii dintre copii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de pacheţelul primit la şcoală, cadrele didactice au negat vehement posibilitatea ca acesta să nu fie pe placul elevilor, unul dintre īnvăţători mergīnd pīnă la ameninţarea cu Tribunalul. Cum nu vrem să profităm de naivitatea copiilor, nu ne rămīne decīt să cerem părinţilor vigilenţă...
(A.B.)
Desene pe diplome


Ieri s-a deschis la Biblioteca Judeţeană o expoziţie de arte vizuale. Aceasta a fost organizată de Inspectoratul Şcolar, Biblioteca "Vasile Voiculescu" şi Palatul Copiilor. La aceasta au participat cu lucrări de artă plastică, decorativă, fotografică şi vestimentară elevi din mai multe şcoli şi licee buzoiene. Toţi participanţii vor primi diplome. Expoziţia va fi deschisă publicului pīnă pe 16 mai.
(A.B.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU