Sansa Buzoiana > Nr. 5730 > Educational Nr. 5730 de marti, 14 august 2018  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 34

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Educational

Excursii gratuite pentru elevi, înscrieri pînă pe 15 august

articol de: Sorin DINCO

O ofertă lansată de un ONG, în cadrul proiectului "ACCES: Porți deschise. Minți deschise", încurajează elevii să participe gratuit la excursii culturale în București. Pînă pe 15 august a.c. școlile din mediul rural se pot înscrie în proiect. 

Vor fi selectate trei școli ai căror elevi - cel mult 10 pe unitate școlară - însoțiți de un părinte și de un cadru didactic, vor lua parte la o excursie culturală de patru zile în București. Procesul de înscriere pentru unitățile școlare ai căror elevi vor participa la excursiile culturale gratuite, este în curs de desfășurare și se încheie pe 15 august.

Școlile interesate pot cere detalii la adresa de e-mail office@asociatiacerc.ro

Așa cum anunță organizatorii într-un comunicat de presă, toate costurile aferente deplasării sînt asigurate din bugetul proiectului, iar pe parcursul excursiilor, elevii vor vizita șase muzee și vor participa la patru ateliere de dezvoltare personală. Cei 30 de copii din mediul rural defavorizat, împreună cu părinții lor, vor face un tur cultural al Bucureștiului, iar, cu sprijinul ONG-urilor active, vor participa la ateliere pe teme de interes asociate vîrstei: stimularea creativității, încurajarea participării și educație civică, educație pentru sănătate, siguranța pe internet etc. Părinții vor participa la cursuri de educație parentală. 

Organizatorii și selecția vizează în principal copiii aflați în situații defavorizate și care provin din zone marginalizate.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU