Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5006 > Economic Nr. 5006 de marti, 28 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic  

Sănătatea pierde 600 de milioane de lei la rectificarea bugetarăTransporturile pierd peste un miliard de lei la rectifcarea bugetară, sumă alocată inițial proiectelor cu finanțare externă ne­-ram­bursabilă, iar bugetul Sănătății pierde 600 de milioane lei, bani redirecționați către fondul național unic de asigurări sociale de sănătate. 
De asemenea, bugetul Ministerului Culturii va fi diminuat cu aproximativ 2 milioane de lei, dar din acești bani peste 700 de mii se vor aloca Teatrului Național de Operetă "Ion Dacian".
Totodată, b [...]


 

Ajutoare de stat pentru proprietarii de păduri din arii protejate

Proiect de hotărîre

Ajutoare de stat pentru proprietarii de păduri din arii protejate

Compensațiile se vor acorda în cuantumuri maxime 500 de euro pe hectar


Compensații de pînă la 500 de euro pe hectar pe an sînt prevăzute pentru proprietarii de păduri cu funcție de protecție sau din arii protejate, pentru masa lemnoasă pe care aceștia nu o pot recolta, potrivit unui proiect de hotărîre de Guvern, pus în dezbatere de Ministerul Mediului. Proiectul de HG vizează instituirea schemei de ajutor de stat pentru acordarea de compensații reprezentînd contravaloarea masei lemnoase pe care proprietarii nu o recoltează datorită funcțiilor de protecție stabi [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU