Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5001 > Economic Nr. 5001 de marti, 21 iulie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 20

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Duminică a avut loc a o nouă extragere


S-au ales bonurile cîștigătoare la Loterie

Bonurile emise pe 1 iunie avînd o valoare de 509 lei au fost desemnate cîștigătoare

articol de: Laurențiu Marinov

Duminică a avut loc cea de-a treia extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale la care au fost desemnate cîștigătoare bonurile fiscale emise pe 1 iunie cu o valoare de 509 lei. Dacă în urma acestei prime etape de extragere numărul bonurilor care întrunesc condițiile extragerii va depăși 100 va fi organizată o a doua extragere pentru selectrarea celor 100 de bonuri cîștigătoare.  În joc este pus un premiu în valoare de un milion de lei care va fi împărțit la cei 100 de cîștigători rezultînd în mediu un premiu de 10.000 de lei. 

Procedura de revendicare a premiului

Începînd de luni, timp de 30 de zile se vor putea depune la ANAF cererile de revendicare a cîștigului fiind anexate în original bonul fiscal cîștigător și o copie de pe actul de identitate. La rîndul său, unitățile ANAF la care vor fi depuse bonurile cîștigătoare în prima etapă de selecție vor elibera o copie cu mențiunea „conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP și ANAF.

Următoarea extragere, pe 16 august

Aceasta este cea de-a treia extragere dintre care două ocazionale și una lunară. Următoarea extragere este programată pe 16 august la care vor participa bonurile din iulie. pe 13 iulie au fost plătite premiile primei ediții a Loteriei Fiscale. Cîte 56 de lei au fost primiți pentru fiecare din cele 17.837 bonuri declarate câștigătoare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU