Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4937 > Economic Nr. 4937 de duminica, 19 aprilie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Începe recensămîntul traficului rutier

articol de: Laurențiu MARINOV

Astăzi va fi demarat recensămîntul traficului rutier care circulă pe teritoriul țării, indiferent de țara în care sînt înmatriculate, anunță Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din României. 

Acțiunea vine ca urmare a recomandării Comisiei Economice a Organizației Națiunilor Unite și se va desfășura în toate țările Uniunii Europene. "Înregistrările de trafic se desfășoară după un calendar prestabilit timp de zece zile, în diferite perioade ale anului, respectiv două zile în luna aprilie, două zile în luna mai, trei zile în luna august, o zi în luna octombrie și două zile în luna noiembrie. Recensămîntul traficului rutier se va încheia în data de 14 noiembrie 2015, ora 20:00", se arată în comunicatul CNADNR. Înregistrarea circulației rutiere pe rețeaua de drumuri publice se va realiza printr-o metodă combinată, manual-automat, care prevede înregistrări automate, cu caracter permanent, folosind contori de trafic rutier și înregistrări manuale, pe formulare.

Posturi de recenzare

Pe întreaga rețea de drumuri publice vor fi înregistrate vehiculele în 3.350 posturi de recenzare, din care 960 de posturi pe rețeaua de drumuri naționale și 2.390 posturi pe rețea­ua de drumuri județene și comunale.

Înregistrarea traficului pe drumurile naționale se va realiza prin unitățile sale din teritoriu, respectiv Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri. Înregistrarea circulației pe rețeaua de drumuri județene și comunale se va efectua de către autoritățile locale, respectiv Consiliile Județene, cu coordonare tehnică și metodologică din partea CNADNR.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU