Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4937 > Economic Nr. 4937 de luni, 20 aprilie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Regulile jocului s-ar putea schimba


Prea mulți cîștigători la loteria bonurilor fiscale

Sînt luate în calcul mai multe variante de reorganizare pentru ca valoarea premiilor să fie mai consistentă

articol de: Laurențiu MARINOV

Loteria Fiscal, care a făcut în primele două zile de la extragere mai mult de 4.000 de cîștigători, ar putea fi reorganizată, tocmai din cauza numărului ma­re de bonuri cîștigătoare.

Astfel, una dintre variantele ce ar putea fi luate în calcul în viitor de Guvern este aceea a împărțirii banilor între cele opt direcții regionale, de unde să se distribuie ulterior premiile. Prin această metodă, sumele primite de cîștigatori ar urmă să fie diferite în funcție de regiune.O altă variantă ar fi aceea ca o persoana să poată depune un număr limitat de bonuri cîștigătoare, după ce extragerea de Paște a făcut ca o persoana să se prezinte cu zeci de bonuri cîștigătoare.Varianta combinată cu tombola ar fi o soluție bună. E doar o măsură care face parte dintr-un puzzle, sînt probleme mult mai mari, susțin surse guvernamentale. Prima extragere organizată pentru Loteria bonurilor fiscale de către Ministerul Finanțelor și ANAF a avut loc luni, după Paște și au fost declarate cîștigătoare bonurile emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei si 6,99 lei. La două zile distanță, ANAF a publicat primele date oficiale legate de Loteria bonurilor fiscale.

La Buzău, 69 de premii revendicate în prima zi

Astfel, 4.245 de persoane au depus, la sediile teritoriale ale instituției, cereri de revendicare a premiului, pînă miercuri la ora 10.00. La Buzău, în prima zi, 69 de persoane au completat cereri pentru a încasa premii. Cele mai multe bonuri cîștigătoare, 709, au fost înregistrate la DGRFP Iași, iar cele mai puține, 370, la DGRFP Craiova. Valoarea fondului de premiere pentru această extragere este de un milion de lei. Astfel, pînă acum, fiecare dintre cele 4.245 de persoane ar primi circa 235 de lei.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU