Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4912 > Economic Nr. 4912 de miercuri, 11 martie 2015  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Participare românească la Paris Fashion Week

articol de: Mirela DUMITRU

Tîrgul internațional Paris Fashion Week desfășurat în perioada 6-9 martie a adunat printre expozanți și 15 companii românești care au expus produse de profil în pavilionul național organizat de Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului împreună cu Asociația Română de Design Vestimentar.

Pe o suprafață de 117 m2 , companiile S.A. Hilux Fashion S.R.L., S.C. Rhea Costa Fashion S.R.L., S.C. Artelier Lorina S.R.L., S.C. Art & Business Today S.R.L., S.C. Hilo Atelier S.R.L., S.C. Confectii Integrate Moldova S.R.L., S.C. Radu Design S.R.L., S.C. Cristian Samfira Design, S.C. Malvensky Corporation S.R.L., S.C. French Style Prod S.R.L, S.C. Creative Laboratories S.R.L., S.C. Venera Arapu Interior Design S.R.L., S.C. Surface Anatomy S.R.L., S.C. Marieollie Fashion S.R.L., S.C. Art Design Dunya S.R.L. au prezentat oferta lor de îmbrăcăminte și accesorii (bijuterii, genți  i pălării).

Promovarea firmelor românești

Firmele românești de design vestimentar și pielărie-marochinărie au avut ocazia să își prezinte creațiile putîndu-se informa cu privire la noile tendințe din moda internațională.
Totodată, au fost create noi parteneriate cu retailerii de pe piețele europene dar și din țări din Asia și America de Nord, în care cererea este într-o creștere susținută. La tîrgul din acest an au participat peste 1180 de expozanți din 28 de țări fiind înregistrați mai mult de 43.000 de vizitatori din 110 de țări, salonul conținînd sectoarele produse de lux, segmentul contemporan, zona designerilor internaționali, accesorii și bijuteri, cosmopolitan și street.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU