Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4858 > Economic Nr. 4858 de vineri, 19 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Funcționarii din administrație, instruiți gratuit în domeniul achizițiilor publice

articol de: Adrian CRĂCIUN
Peste 20 de funcți­o­nari buzoieni din administrație au șansa de a se înscrie la cursuri gratuite de instruire în domeniul achizițiilor publice.  
Agenția Națională a Funcționarilor Publici anun­ță derularea proiectului ­„Instruire aplicată pentru continuarea întăririi capacității instituționale a administrației publice din România pentru o gestionare eficientă a fondu­rilor structurale”, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, Programul Operațional Asistență Tehnică. Proiectul se adresează personalului din cadrul instituților și auto­rităților administrației ­pu­blice care sunt beneficiare ale Fondurilor Structurale și de Coeziune 2007-2013 și vor să acceseze fondurilor europene în perioada 2014-2020. Persoanele cu atribuții în gestionarea instrumen­telor structurale pot beneficia de instruire în domeniile managementul instrumen­telor structurale și achiziții publice.

24 de locuri pe județ

În perioada 13 octom­brie 2014 – 06 martie 2015 este prevăzută organizarea și derularea Programului de formare specifică în domeniul achizițiilor publice. Sesiunile de formare se vor desfășura în localitățile ­afe­­re­nte fiecăreia dintre cele 8 regiuni de dezvoltare din România (conform site-ului ANFP), iar fiecare sesiune de formare va avea o durată de 5 zile. Programul de formare specifică în domeniul ­achi­zițiilor publice se adresează unui număr de aproximativ 2.000 de persoane din cadrul instituțiilor și autorităților administrației publice care sînt beneficiare ale Fondu­ri­lor Structurale și de Coeziune, care îndeplinesc o serie de condiții, inclusiv să aibă acordul ordonatorului de credite al instituției pentru participarea la acest program de formare. În acest moment este deschisă înscri­erea online a participan­ți­lor la programul de formare spe­cifică în domeniul achizi­țiilor publice, respectiv sesiunile organizate în perioada 12.01 - 06.03.2015, pentru un număr de aproximativ 1.000 de persoane, la nivel națio­nal, astfel încît fiecare județ are estimat un număr aproximativ de 24 locuri disponibile.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU