Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4853 > Economic Nr. 4853 de vineri, 12 decembrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Cine face profit din vînzările de pîine caldă


Premii pentru 25 de firme din morărit și panificație

Diplomele și distincțiile au fost acordate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură pentru rezultatele obținute în ultimii ani

articol de: Adrian CRĂCIUN
Avem cultivatori de grîu în județ, dar avem și destule firme ai căror patroni și angajați știu care este drumul re­col­telor din lan și pînă pe mesele buzoienilor și știu să facă profit din vînzările de pîine caldă. 
Boromir Prod Buzău, Vlad A E Scutelnici, Uscar Farina Vîlcelele, Nica Axa Acapulco  Buzău, Trans Divers Mărăcineni, Popică SRL Pătîrlagele  și Dinar Prod Merei conduc în clasamentul producătorilor de pîine din județ. Companiile care activează în fabricarea produselor de morărit și de brutărie s-au numărat prin­tre firmele premiate în acest an de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău. 
Instituția i-a premiat recent pe cei mai performanți oameni de afaceri din județ, pentru activitatea și rezultatele obținute în ultima perioadă. Tot cu acest prilej, instituția a acordat premii,  distincții și trofee de excelență pentru firmele clasate pe primele trei locuri în ultimii trei, respectiv cinci ani, în panificație fiind premiate 25 firme din județ.

Nume cu renume

Covrigii de Buzău, pîi­nea de Rușețu și cozonacii făcuți în județul nostru sînt tot atîtea produse cunoscute și apreciate peste tot în țară. Pentru activitatea din ultimii ani, în afara firmelor menționate au  mai primit premii sau distincții firmele Tradițional Com, Ovimar Prod, Ovipan, Daniro Pan, Eveliny, Ginar Prod Panif, Brutarex Prod și Romtel Impex Rm. Sărat. De ase­menea, au fost premiate și firmele Holding Com, Daphos Impex, Miss Ana Maria Prod Impex, Cristal Import Export 2007 Săgeata, Angel Cake Café SRL-D Pătîrlagele, Paulino SRL Valea Rîmnicului, Body Cof 2006, New Concord CSD, Pănescu Nicolae Panificație și Patiprod Iova.
Printre firmele premiate în acest an se numără ­inclusiv producători din do­meniul fabricării altor produse alimentare, dedicate unor firme care au tradiție în fabricarea zahărului, dar și unor producători care au găsit domenii de nișă în alimentație. Astfel, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău i-a premiat și pe reprezentanții companiilor Agrana Buzău –fabrică de zahăr, Sly Nutritia – ­fa­bricarea de produse fără coloranți sau conservanți ar­tificiali și Kalpo Pie­troa­sele – producție de ceaiuri. 
Tot în acest domeniu au mai obținut premii firmele Rotta Natura, Pan Pro­dexim, Concord Grup Prodexim, Popas SRL, Virmar Com Mărăcineni, Săvulescu GM SNC și Mona Com Expo.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU