Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4819 > Economic Nr. 4819 de joi, 23 octombrie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Produse tradiționale, la tîrgul „INDAGRA“

articol de: Adrian CRĂCIUN
Trei producători buzoieni de produse tradiționale se vor nu­măra printre expo­zan­ții de la cel mai mare și important eveniment agricol din România, tîrgul INDAGRA.         
Evenimentul este organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comert și Industrie din România, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Potrivit organizatorilor, cea de-a XIX-a ediție se va desfășura în perioada 29 octombrie - 2 noiembrie 2014, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo. Din județul nostru, potrivit datelor fur­ni­zate de reprezentanții Di­recției Agricole Buzău, vor participa trei firme autorizate ca producători de produse tradiționale, care vor expune produse specifice Buzăului, dintre care nu vor lipsi renumiții „Cîrnați de Pleșcoi“.  
Eveniment de talie internațională, INDAGRA re­prezintă platforma ideală pentru a încheia noi contracte și parteneriate, cadrul ideal de ofertare, negociere și contractare pentru cele mai mari companii din industrie și specialiștii din domeniul agricol. În ciuda crizei, de la an la an INDAGRA a adunat  un număr tot mai mare de companii expozante și de vizitatori pre­zenți la tîrg, cît și din punct de vedere al calității evenimentelor conexe organizate și al produselor și echipamentelor expuse. 
Tematica INDAGRA cuprinde agricultura (utilaje agricole, irigații și echipamente, transporturi din domeniul agricol, îngră­șăminte pentru agricultură, sere și solarii, material săditor, semințe), zootehnie (creșterea animalelor, creș­terea păsărilor, abatorizare, utilaje și echipamente zootehnice, nutrețuri combinate, produse de uz veterinar, dezinsecție, deratizare), viticultura, echipamente de protecție și lucru.

Bursă de joburi în domeniu

Expoziția din acest an cuprinde și prezentarea de aparatură pentru laboratoa­re, dar vor fi prezenți și reprezentanți ai băncilor care vor oferi date despre finanțări, consultanță și pro­iec­te, organisme de certi­ficare. Participanții vor putea afla și care este bursa de joburi în domeniu. În acest an se așteaptă o bună participare, după ce ediția din  2013 a INDAGRA a stabilit noi recorduri, adunînd 453 de companii expozante din 23 de țări, o suprafață expozițională de 32.000 metri pătrați, 60.0000 vizitatori, fiind organizat un pavilion național al Franței și participări de grup din Grecia și Turcia.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU