Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4519 > Economic Nr. 4519 de marti, 13 august 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Economic

Proiecte pentru eficientizarea activității


Funcționarii A.D.R. S.E. Brăila se pregătesc de monitorizarea finanțărilor europene

Instituția căreia îi este arondat și județul Buzău va beneficia de finanțări totale de aproape 9 milioane de lei

articol de: Adrian CONSTANTIN
Funcționarii Agenției pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est (A.D.R. S.E.) Brăila, regiune din care face parte și județul Buzău, vor beneficia de finanțări europene pentru eficientizarea activității.  Astfel, ADR SE Brăila, în calitate  de  Organism Intermediar pentru Programul Operațional Sectorial  Creșterea  Competitivității Economice 2007-2013 (POS  CCE), a încheiat cu Ministerul Economiei, în calitate  de Autoritate  de Management pentru POS CCE, contractul  de finanțare  pentru proiectul cu titlul: "Sprijin pentru managementul, implementarea, monitorizarea și controlul POS CCE". Potrivit unui comunicat postat pe site-ul instituției, contractul este finanțat în cadrul POS CCE, Axa prioritară  5 - Asistență Tehnici, Domeniul major de intervenție 5.1- "Sprijin pentru managementul, implementarea, monitorizare și controlul POS CCE". 

Finanțare nerambursabilă de 8,58 milioane lei

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă sprijinirea implementării transparente și eficiente a POS  CCE, prin îndeplinirea corespunzătoare și la timp a tuturor atribuțiilor delegate de către Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității Economice. Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 8.589.717 lei, din care valoarea  eligibilă nerambursabilă din FEDR  este  de 6.442.288 lei, iar contribuția din bugetul național este de 2.147.429 lei. Potrivit aceleiași surse, perioada de implementare a contractului se va încheia în datade 31.07.2015.

Sprijin pentru o comunicare mai bună

Cel de-al doilea contract de finanțare încheiat cu Ministerul Economiei de către funcționarii ADR SE Brăila, în calitate de Autoritate de Management pentru POS CCE, este pentru proiectul  cu titlul: "Sprijin pentru comunicare și tehno1ogia informației, acordat ADR SE în calitate de Organism Intermediar pentru imp1ementarea POS CCE". Acest contract este finanțat în cadrul POS CCE, Axa prioritară  5 - Asistență Tehnică, Domeniul major de intervenție  5.2- "Sprijin pentru  comunicare, evaluare și IT". Obiectivul general al proiectului îl reprezintă realizarea activităților de informare și publicitate  privind  implementarea POS  CCE în Regiunea  de Dezvoltare Sud-Est, conform atribuțiilor prevăzute în Acordul-Cadru de de1egare privind imp1ementarea POS CCE 2007-2013. Valoarea  totală  a  finanțării  nerambursabile este  de  511.264  lei,  din care valoarea eligibilă  nerambursabilă din FEDR este de 383.448 lei, iar contribuția din bugetul național este de 127.816 lei.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU