Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 5510 > Cotidian Nr. 5510 de joi, 10 august 2017  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 33

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

De curînd


S-a deschis cea mai exotică piscină din Buzău

E la 15 kilometri de oraș

articol de: Cătălina JINGOIU
S-a deschis cea mai exotică piscină din Buzău
 

Chef de bălăceală? Vremea caniculară prognozată pentru zilele următoare chiar ne îndeamnă să ne răcorim la marginea unui bazin cu apă, iar administratorii de piscine din Buzău se bat în oferte care mai de care mai tentante. Relaxarea la piscină nu se mai reduce la cîteva ceasuri petrecute întins pe un șezlong, alternînd cu băi răcoritoare. Serviciile fac diferența, iar imaginația proprietarilor forțează limitele. De pildă, o adevărată oază tropicală găsim la 15 kilometri de orașul Buzău, în localitatea Ulmeni. 

Piscina Zen este o locație care își răsfață regește clienții. Fără a fi exclusivistă, piscina, deschisă acum cîțiva ani, a fost transformată continuu, oferind noi facilități. 

Apa, încălzită pînă la 29°C

Pentru clienți, timpul petrecut pe marginea piscinei este ceea ce se cheamă relaxare la superlativ. Apa este încălzită pînă la temperaturi de 27 - 29 de grade Celsius, baldachinele plutesc pe apă, iar șezlongurile pot fi amplasate, fie pe gazon, fie direct în apă. Ați citit bine, direct în apă pentru că piscina este prevăzută cu o zonă în care nivelul apei nu depășește 20 de centimetri, zonă amenajată special pentru amplasarea șezlongurilor. În felul acesta, bronzul vă prinde mai bine, cu ajutorul reflexiei apei, și nu mai simțiți arșița soarelui de august. Toate acestea fac ca cele cîteva ore petrecute aici să fie de vis. Piscina Zen are și două plaje de gazon, iar cînd atmosfera se încinge, puțină relaxare la umbra palmierilor este exact ceea ce întregește răsfățul pe care îl aleg nu numai buzoienii, ci și unele vedete din high-life-ul bucureștean.

Ideală pentru familiile cu copii

Piscina Zen este o locație ideală și pentru familiile cu copii, avînd amenajat un bazin de dimensiuni mai mici, dar și un loc de joacă pentru copii. Bazinele sînt prevăzute cu instalații automatizate care asigură curățarea și tratarea apei, astfel că bălăceala în condiții de maximă siguranță pentru sănătate este garantată. 

Priveliștea minunată, poziționarea într-un cadru natural și facilitățile, unele dintre ele unice în Buzău, fac ca Piscina Zen să cîștige detașat titlul de cea mai exotică piscină din județ.

Deși la prima vedere ar putea părea o locație exclusivistă, pre­țurile arată că nu este așa. Accesul se face contra sumei de 20 de lei, în cazul adulților, și 10 lei pentru copii. Piscina Zen este o afacere administrată de tînărul antreprenor Valentin Burada, un nume cunoscut și în Buzău, dar și în Capitală, avînd afaceri în domeniul serviciilor de înfrumusețare (în calitate de proprietar al unei clinici de estetică), turismului hotelier, organizărilor de evenimente și alimentației publice.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU