Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3675 > Cotidian Nr. 3675 de sambata, 21 august 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian  

La furat de zahăr

Un bărbat din Gălbinași a fost surprins miercuri de polițiștii de la Transporturi Feroviare chiar în momentul în care se pregătea să spargă un vagon încărcat cu zahăr aflat în stația Buzău Sud. Bărbatul avea asupra lui toate instrumentele necesare pentru spargerea vagonului, dar și un sac pe care intenționa să îl umple cu zahăr. Pentru intenția sa însă hoțul va fi cercetat penal de polițiști. El este cercetat pentru tentativă de furt și pătrundere în zona de siguranță a căii ferate.
(C.R.)< [...]


 

Încăpățînare penală

Oltean sînt, oltean îmi zice

Șoferul din Olt nu avea autorizație să conducă autocisterna


Un bărbat de 32 de ani din județul Olt, ce conducea o cisternă cu remorcă încărcată cu combustibil ecologic ecopetrol, pe drumul DN 2 C, în dreptul localității Padina a fost oprit pentru verificări de polițiștii de la Poliția Oraș Pogoanele. Ei au descoperit că șoferul din Olt nu avea autorizație să conducă  un astfel de ansamblu de autovehicule și nici pentru transportul de produse periculoase și inflamabile. Mai mult, inspecția tehnică a cisternei cu care se făcea transportul expirase, așa că [...]


 

Pericolul se menține

Bomba chimică de la Rîmnic nu poate fi neutralizată

Neutralizarea batalului costă 20 de milioane de euro


O groapă cu uleiuri uzate aparținînd unei foste rafinării de la Rîmnicu Sărat creează riscuri pentru mediu, iar proprietarul, deși a primit amenzi fabuloase, nu o poate închide. Neutralizarea batalului de la fosta rafinărie "Venus Oil Reg" costă în jur de 20 de milioane de euro, iar autoritățile de mediu au renunțat și la amenzile care oricum nu au dat rezultate. O soluție ar putea veni totuși de la Primăria Rîmnicu Sărat care vrea să preia terenul și să îl ecologizeze.   

A [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU