Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3360 > Cotidian Nr. 3360 de marti, 11 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian  

Farmaciile, în colaps

Farmaciile din județ au ajuns la fundul sacului în așteptarea banilor pe care Casa Județeană de Asigurări de Sănătate trebuie să îi deconteze. Instituția are restanțe încă din luna aprilie și face presiuni la Casa Națională pentru deblocarea fondurilor, dar eforturile par să nu aibă efect, cel puțin deocamdată. Farmaciile mai au în depozite medicamente pentru circa două săptămîni și nu își pot reînnoi stocurile pînă cînd nu vor primi banii pentru medicamentele compensate și gratuite.
(C.R.) [...]


 

Comunitățile de romi au proiect

Asociația "Forum Art" în parteneriat cu Consiliului Local susține proiectul în valoare de 700.000 euro

Asociația "Forum Art" a propus Consiliului Local al Municipiului Buzău, pentru a veni în sprijinul grupurilor vulnerabile  de romi,  încheierea unui parteneriat în vederea implementării proiectului "Susținerea dezvoltării durabile a comunităților de romi".  Proiectul este prevăzut în cadrul Programului  Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6, Promovarea incluziunii sociale.Parteneriatul presupune colaborarea pentru implemen­tarea acestu [...]


 

Polițiștii protestează organizat

De lunea viitoare,

Polițiștii protestează organizat

Oamenii legii sînt nemulțumiți din cauza neplății chiriilor și a primelor de vacanță


Membrii Sindicatului Polițiștilor și Personalului Contractual, filiala Buzău, vor declanșa lunea viitoare o mișcare de protest, polițiștii buzoieni fiind nemulțumiți de faptul că trebuie să scoată bani din buzunar pentru a-și plăti chiriile, dar și pentru că au rămas fără bani pentru echipament și primele de vacanță. Gabriel Dragomir, președintele grupării sindicale Buzău, avertizează că peste trei sute de polițiști vor protesta începînd de luni.

Asalt la Prefectură
Mișcările de [...]


 

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU