Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3317 > Cotidian Nr. 3317 de luni, 22 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Cotidian

Transporturi suspecte


Mărfuri de contrabandă, confiscate de Poliție

articol de: I.G

Cu toate că s-au înmulțit controalele rutiere, mai sînt șoferi care consideră că își pot rotunji veniturile cărînd mărfuri de contrabandă. Acțiunea de verificare a transportatorilor, din week-end, a fost făcută de polițiștii de la Rutieră în colaborare cu cei de la investigarea fraudelor din cadrul Postului de Poliție Săpoca, care au constatat mai multe nereguli privind atît licențele de transport cît și mărfurile din respectivele autovehicule.

Mijloace de transport neautorizate
Cîțiva administratori ai unor firme  de transport au vrut  să ocolească legile în vigoare și să transporte marfă de proveniență dubioasă, cu mijloace de transport neautorizate. Printre cazurile analizate de polițiștii de la Rutieră a fost și acela al unui bărbat de 49 de ani din Beceni, care nu a prezentat documente legale de proveniență pentru 60 pachete cu țigări, drept urmare a fost luată și măsura complementară a confiscării bunurilor respective.

Dosare penale pentru lipsa licenței
În urma controalelor efectuate de polițiștii de la fraude s-a constatat activitatea dincolo de limitele legii a unor administratori de societăți care au ca obiect de activitate transportul de mărfuri, dar cu toate acestea, deși aveau licență de traseu pentru cursele efectuate, foloseau mijloace de transport pentru care nu dețineau copie conformă licenței de transport. S-au întocmit dosare penale, iar cercetările sînt continuate de polițiști în vederea stabilirii exacte a proveniențelor mărfurilor și a desfășurării, cu exactitate, în timp a acestui mod de activitate, folosit de respectivii administratori.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU